Ortalama 10 gün sürüyor. Ben de Xbox kolu aldığımda hiç güncelleme yoktu bir gün kapımda belirdi kargo.Salı günü attack shark x3 sipariş etmiştim, perşembe saat 15:00'da paketi taşıyan uçak kalktı diye bildirim geldi. O günden beridir güncelleme yok. Hadi anlarım cuma günü gümrükten geçmemiştir de, niye bugün de gümrükten geçmedi acaba.
Keşke yeni yazdığım mesajlar da okunsa.Bugün 15. Gün ve hala gümrükten geçmedi.
Amazonda mı çalışıyoz ne bilim soru sormak için sormaSalı günü attack shark x3 sipariş etmiştim, perşembe saat 15:00'da paketi taşıyan uçak kalktı diye bildirim geldi. O günden beridir güncelleme yok. Hadi anlarım cuma günü gümrükten geçmemiştir de, niye bugün de gümrükten geçmedi acaba.
Keşke konudaki mesajları da okusanız bir de forum üyeliğinizi silseniz en iyisi olur. Burası soru sormak, bilgilenmek ve bilgilendirmek için var gırgır şamata için değilAmazonda mı çalışıyoz ne bilim soru sormak için sorma
hayırbelirttiği tarih neyse o zaman geliyor genelde orada alırken ne yazıyor ise
Genel aldıklarımda öyle oldu. Farklı durumlar olmuştur.hayır
Belirttiği tarih mi. 14 gün içerisinde gelmesi gerekiyordu bugün 21. gün ve daha gümrükten geçmedi.belirttiği tarih neyse o zaman geliyor genelde orada alırken ne yazıyor ise
bir sıkıntı var müşteri hizmetleriyle iletişime geçBelirttiği tarih mi. 14 gün içerisinde gelmesi gerekiyordu bugün 21. gün ve daha gümrükten geçmedi.
5-6 kez iletişime geçtim yaptıkları bir icraat yok.bir sıkıntı var müşteri hizmetleriyle iletişime geç
aynı ay içinde kendi adına yurt dışından 5 veya 5ten fazla ürün aldın mı?5-6 kez iletişime geçtim yaptıkları bir icraat yok.
Resmiyete kaç günde gelmesi gerekiyor? Resmiyetteki süreyi geçtiyse şikayet edin5-6 kez iletişime geçtim yaptıkları bir icraat yok.