Hacışakirli zemzem
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,783
Amazon türkiyeden kulaklık aldım anlamadığım şey şu dediği varış süresinde mi geliyor yoksa 3 gün içinde mi gelir mesela bugün ?
Kargo şirketi hangisi?Amazon türkiyeden kulaklık aldım anlamadığım şey şu dediği varış süresinde mi geliyor yoksa 3 gün içinde mi gelir mesela bugün ?Alıntıyı görüntüle
MNG kargo bakıyım takip ediyim dedim ama verilen numaraya gönderi takip yerinede giriyorum olmuyor böyle bir gönderi yok diyor.Kargo şirketi hangisi?
Bende AGT ike geliyor ilk girdiğimde etmiyordu şimdi girdiğimde kabul ediyor. Takip sistemleri sıkıntı biraz şu aralar.MNG kargo bakıyım takip ediyim dedim ama verilen numaraya gönderi takip yerinede giriyorum olmuyor böyle bir gönderi yok diyor.
Olabilir şimdide denedim kayıt bulunamadı diyor nedense.Bende AGT ike geliyor ilk girdiğimde etmiyordu şimdi girdiğimde kabul ediyor. Takip sistemleri sıkıntı biraz şu aralar.
Bugün gelir bence yani ortalama 3 gün dersek bugün gelmesi lazım duruyor.kanka bende hep 3 gün sonrayı gösteriyor ama ertesi gün geliyor hep
az önce geldi benim kargom 23 ünün sabahı almıştımBugün gelir bence yani ortalama 3 gün dersek bugün gelmesi lazım duruyor.
Biliyorum zaten onuda genelde amazon,itopya,teknobiyotik vs. gibi siteler bu pandemi yüzünden kargo sürelerini 7-14 gün arası diye biliyorum n11 gibi site olsa 3 günde filan gelir zaten ama ilk kez alışveriş yaptım amazondan.Varış günü önemli değil genelde 2 günde geliyor kargoya verilenler
Benimki anca 4-6 saate gelir bütün kargolarım genelde hep öyle geliyor.az önce geldi benim kargom 23 ünün sabahı almıştım
kanka amazon kargo konusunda en iyi firma en en fazla yarına gelir ne zaman almıştın birde?Biliyorum zaten onuda genelde amazon,itopya,teknobiyotik vs. gibi siteler bu pandemi yüzünden kargo sürelerini 7-14 gün arası diye biliyorum n11 gibi site olsa 3 günde filan gelir zaten ama ilk kez alışveriş yaptım amazondan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benimki anca 4-6 saate gelir bütün kargolarım genelde hep öyle geliyor.
Ayın 20 sinde almıştım 21 de kargoya çıkmış tahmini bugün gelir yani en fazla cuma olur.kanka amazon kargo konusunda en iyi firma en en fazla yarına gelir ne zaman almıştın birde?
Amazon baya iyi firma(!)gerçi pandemidende böyle olabilir.kanka amazon kargo konusunda en iyi firma en en fazla yarına gelir ne zaman almıştın birde?