Ana Konu Amazon Kasım İndirimleri Bugün 09:00'da!

lenovo monitör hariç pek bir şey yok geçen yılda bu şekilde başladı 1-2 iyi ürün olur gerisi ortalama stok eritme indirimleri kasımda asıl indirimler başlar
hangi monitör hocam

Bu tarz bilinmedik markalarda genelde fanları iyi olmuyor, fan ve taksit önemi yoksa inventustan bunu alabilirsiniz. Bende 4 adet 140mm fanli versiyonunu biladerin kasaya taktım asus gt301 söktüm
Fanli versiyonu 5050 tl

Fan ekleme yapacaksınız bunu ilave yapabilirsiniz, m25in ayrıca reverse fanıda var

Veya bu fandan 3 adet ilave edebilirsiniz

140mm önemi yoksa akvaryum tipi suan vento iyi fiyat
Montech bizim ülkede bilinmiyor tayvanlı marka ve ürünleri çok kaliteli.

güzel lego indirimleri var mı

Evet Fiyatları güçlü bir şekilde yükseldi umarım indirim gelir
benim dediğim doğru çıktı, tüm siteler için kasım indirimleri adında konu açtım da moderasyon sağolsun her açtığım konuyu kapatmayı sevdikleri için onu da kapattılar. indirim gelir rahat

benim dediğim doğru çıktı, tüm siteler için kasım indirimleri adında konu açtım da moderasyon sağolsun her açtığım konuyu kapatmayı sevdikleri için onu da kapattılar. indirim gelir rahat
Hocam açtığın konu çok mantıksız. Adam indirim zamanı ana konu açıyor amazon vs vs diye sen ise kasım genel indirimleri adı altında konu açıp “arkadaşlar herkes kasım zamanı yakaladığı ürünleri paylaşsın” diye konu açıyorsun. Adam haklı amazon depo dip fiyat forumu bile çorba oldu. Bunun hepsiburadası var, amazonu var, trendyolu var cartı curtu var. Bir de forumda isteğe özel parça belirtiyorsun. Bir ürün indirimini iki kişi paylaşınca bile kaldırıyorlar biliyorsun. Bence kimsenin sana kasıtlı bir şey yaptığı yok yanlış düşünüyorsun. Yarın hb indirimleri başlıyor. Yetişebilen gece saatleri genel konu olarak açsın

Montech bizim ülkede bilinmiyor tayvanlı marka ve ürünleri çok kaliteli.
Fanların durumları nasil gidiyor hocam bilginiz varmı,kasa kaliteleri iyi dediniz saçlar falan guzel mi

lian li, phanteks gidiyorum kasalarda genelde, Fanları arctic ekwb phanteksden gidiyorum genelde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,795
Üyeler
183,774
Son üye
Cowboy Bebop
Geri