Ana Konu Amazon Kasım İndirimleri Bugün 09:00'da!

Tr de en büyük satış hacmi trendyolda agalar yapacak bişey yok, adam zamanında oturtmuş düzeni, amazonda müşteri memnuniyeti daha çok ama durum bu

Tr de en büyük satış hacmi trendyolda agalar yapacak bişey yok, adam zamanında oturtmuş düzeni, amazonda müşteri memnuniyeti daha çok ama durum bu
Satislarin cogunlugu kozmetik, giyim. Bir de nis olarak tanimladigim seyler. Bu tarz seyleri zaten amazon ve hepside rahat rahat bulamiyorsun.

çakma kasım indirimleri 2 gün :D

Bu nasıl indirim Samsung S25FE 35.000 TL burada Kasım indirim 42.000 en düşüyor. İnanmayın kanmayın beğendiğiniz ürünün fiyatlarına başka yerden de bakın.

MSI a520m pro aldım 1900tlye düşmüştü 100tl de kuponum vardı 1800 TL'ye aldım

Yumoş, Selpak, mendil, ot, kürek...
Fiyatlar 1 ay önce daha indirimliydi.

Zam yapıp üstünü çizip indirim gibi gösteriyorlar.
Bunun bir yaptırımı yok mu acaba?

Diğer firmalar iadede değişimde çok kıllık yapiyor bekletiyor. bir şey alırken ilk amazona bakıyorum satıcı gönderici amazonsa insanın içi rahat ediyor beğenmedin sorun çıktı tak gönder mis gibi bazen ürünü iade etmenize geren yok paranız iade edilecektir yapıyor. Müşteri memnuniyeti öne geçiyor herzaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,798
Üyeler
183,775
Son üye
ılGT
Geri