Amazon kindle alınır mı ?

elemin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,032
Kitap okuma alışkanlığı kazanmak istiyorum o yüzden böyle bir şey almak mantıklı mı sürekli yanımda taşıyacağım.Fiyatı nasıldır?
Kindle iyidir, kullanırım diyorsan alınır. Hatta reeder'ın da böyle bir kitap okuyucusu vardı. Sanırım kupon cart curt veriyorlar onlarla amazon kindle'a göre çok daha uyguna alabiliyorsun. Ayrıca 32 gb.

Kindle iyidir, kullanırım diyorsan alınır. Hatta reeder'ın da böyle bir kitap okuyucusu vardı. Sanırım kupon cart curt veriyorlar onlarla amazon kindle'a göre çok daha uyguna alabiliyorsun. Ayrıca 32 gb.
var mı linki fiyat avantajı olursa çok sevinirim

Kitap okuma alışkanlığı kazanmak istiyorum o yüzden böyle bir şey almak mantıklı mı sürekli yanımda taşıyacağım.Fiyatı nasıldır?
Alışkanlık kazanmak için değil de alışkanlık varsa alınır bence bunlar. 3-5 kitap okuyup devamını getirmeyeceksen bunlar gereksiz masraf oluyor. O yüzden ilk etapta normal kitap oku bence.

var mı linki fiyat avantajı olursa çok sevinirim
Ürün bu hocam, çark falan oluyor sanırım , wp kanalları da var. Bir yerlerden kupon, indirim cart curt oluyordu ama hatırlamıyorum arada reklamı çıkıyor. Siteyi ve sosyal medyalarını araştır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,439
Üyeler
187,678
Son üye
Gamer1090
Geri