Neler Yeni

Amazon kusurlu ürünümü değişmiyor

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Yurtdışından almış ama.
Pardon amazon yurtdışı yazmışsın görmedim , ben direkt ikisini kastettin zannetmiştim. Bu arada yurtdışında değişim olmamasının sebepi ne acaba?

SelimAkoguz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Selim
Pardon amazon yurtdışı yazmışsın görmedim , ben direkt ikisini kastettin zannetmiştim. Bu arada yurtdışında değişim olmamasının sebepi ne acaba?
Galiba ürünün gidip gelmesinin maliyetinin fazla olması olabilir mi, başka bir sebep gelmiyor.
Şimdi UPS kargodan evime kurye gelmesinin talebini oluşturdum değişim için gelip götürecekler.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Galiba ürünün gidip gelmesinin maliyetinin fazla olması olabilir mi, başka bir sebep gelmiyor.
Şimdi UPS kargodan evime kurye gelmesinin talebini oluşturdum değişim için gelip götürecekler.
Bende öyle düşündüm ama sen iade alıp ürünü tekrar satın aldığındada aynı şekilde maliyet oluyor diye biliyorum , ama türkiyedeki iade edilen ürünler için ayrı bir depoları var fakat iade edilen ürünleri imha ediyorlar.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,368
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Maaliyettir belki bilmiyorum soralım müşteri hizmetlerine :D ama Avrupa'da ki yada US' de ki herhangi bir ürüne direkt iade kesiyorlar, daha önce 3070'de dahil olmak üzre bir kaç ürün gönderdim garantiye, paramı geri yolladılar.

Top Bottom