Sen ne diyorsun kardeşim hey allahım verdiler adam 10 tane verdi ben kendim bile verdimBuda guzel fiyat
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yo ne alaka
Al işte örnek birisi yıl sonuna kadar bitir bari benimkilerde tarih böyleydi2 litrelikten 60 şişe aldım bende 30u geldi 30u kargoda
Ben az aldim ondan dedimSen ne diyorsun kardeşim hey allahım verdiler adam 10 tane verdi ben kendim bile verdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Al işte örnek birisi yıl sonuna kadar bitir bari benimkilerde tarih böyleydi
Tamam üzerine alınma mesajımı o zaman yoo ne alaka yazmışsın ya haniBen az aldim ondan dedim
Reis ne görse 10 tane yapıştırıyor.10 tane aldım teşekkürler, tanesi 4.95 TL'ye geldi.
Yakında marketçilik sektöründe *Aponun Dükkanı* diye hayırlı olsun10 tane aldım teşekkürler, tanesi 4.95 TL'ye geldi.
10 adet için ekstra indirim sağlıyorReis ne görse 10 tane yapıştırıyor.
bide algida ile kazandaki kodu kullandıysan bayaa iyi oluyo 75 TL'ye 25 tl10 adet için ekstra indirim sağlıyor
10 adet aldım tanesi 5.7TL'ye geldiÇekirdek tekrar stokta çök esma çökkk
Prime Üyeleri İçin Fırsat: Malatya Pazarı Murat Palancı Siyah Çekirdek Normal 180 gr
Malatya Pazarı Murat Palancı Siyah Çekirdek Normal 180 gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
Malatya Pazarı Murat Palancı Siyah Çekirdek Normal 180 gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleriwww.amazon.com.tr