- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5,965
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha iyi49tl ye gidip 90x40 haritalı aldım hüğğğ
Daha iyi49tl ye gidip 90x40 haritalı aldım hüğğğ
40 lira olmus
Yanlış yere sipariş ettiğim için iptal ettim fiyatı 69tl olduğu için de geri almadım 40tl ekledim bu ürünü aldım.Daha iyi
Kötü olmuş attığınızda iyidir ama suni deri gibi duruyor mouse kullanımı rahat olur mu acebaYanlış yere sipariş ettiğim için iptal ettim fiyatı 69tl olduğu için de geri almadım 40tl ekledim bu ürünü aldım.
Masa Üstü Büyük, Genişletilmiş Mouse Pad, Büyük Mouse Pad XL, DOBAOJIA Masa Blotter, Dizüstü Bilgisayar Paspası, Yazı Pedi, Ofis/Ev için Masa Örtüsü, PU Deri Su Geçirmez + Süet Kaymaz 31,7 cm X 15,7 inç (Mandalina) https://www.amazon.com.tr/dp/B08ZN8YLXC/ref=cm_sw_r_cp_apan_i_VPSCKTMN84YQCPM60E2W
3000 adet satmış ve genellikle beğenilmiş forumda ilk ben aldım gibi. Üstü naylon olan Mouse Padlerin deri hali gibi.Kötü olmuş attığınızda iyidir ama suni deri gibi duruyor mouse kullanımı rahat olur mu aceba
İncelemesini bekleriz o zaman3000 adet satmış ve genellikle beğenilmiş forumda ilk ben aldım gibi. Üstü naylon olan Mouse Padlerin deri hali gibi.
Aga ben kokusunu çok beğendim. parfüm gibi kokuyordu. 1 ay falan durdu kokusuBUNU 1 AY ONCE 25 TL YE SİYAH OLANI ALMISTIM 2 HAFTADA ZOR GİTTİ KOKUSU HARİCİ GUZEL MEMNUNUM HALA KULLANIYORUM LOGOSU ASUS TUF LOGOSUNA BENZEDİGİ İCİN SEVİYORUM![]()
Tabikideİncelemesini bekleriz o zaman
Hocam 15 daha koyun 90x40 dünya haritalı mousepadi alınSizce hangisini almalıyım banada lazım da.
Bu 2 linkteki padlerden siyah olanını alcam hangisi daha kaliteli?Bu fiyata pek bir şey beklemeyin yinede 30 liraya idare eder gibi duruyor
golite MP03MV7030 MP03MV7030 Gaming Oyuncu Gamer MousePad, Kaymaz Taban Büyük Boy Large Ofis Tipi Mouse Pad, Fare Altlığı, Mavi, 70x30cm : Amazon.com.tr: Bilgisayar
golite MP03MV7030 MP03MV7030 Gaming Oyuncu Gamer MousePad, Kaymaz Taban Büyük Boy Large Ofis Tipi Mouse Pad, Fare Altlığı, Mavi, 70x30cm : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Güzel mi? Eğer aldıysan eline ulaştıysa resmini atar mısın? Bide linkiniHocam 15 daha koyun 90x40 dünya haritalı mousepadi alın