Ulaşıp ulaşmadığı konusunda da bilgim yok 6 sında iade ettim bugün 30 u hala bir şey yokÜrün karşı tarafa ulaştı mı
Ayrıca şunu yapıyoriar kart yerine hediye çeki olarak gönderiyorlar ona da bir bakın
Nasıl gönderdiniz ürünü kapıdan mı gelip aldılar yoksa kargoya siz mi verdiğiniz takip kod olması gerek ordan bir bakınUlaşıp ulaşmadığı konusunda da bilgim yok 6 sında iade ettim bugün 30 u hala bir şey yok
Kargoya verdik takip kodunu bulamadımNasıl gönderdiniz ürünü kapıdan mı gelip aldılar yoksa kargoya siz mi verdiğiniz takip kod olması gerek ordan bir bakın
Olmadı mh bağlanıp bilgi alın
Kendi iade ettiklerim de 7 gün içinde iade oluyordu
1 Ay oldu diyorum Bayramdan dolayı mı?Bende 7 Haziran'da laptop aldım hatta konum var forumda. İlk defa amazon bu kadar gecikti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kolay gelsin kargo ile iade ettim 3 hafta olucak paramı gondermediler
Müşteri hizmetlerini aradım depodan yanıt gelmiyor o yüzden parayı gonderemiyorlar. Bayramdan dolayı olabilir
Normalde 14 gün bekleme süresi var dendi bana bide bankadan bankaya değişiyor normalde şuan ödenmiş olması gerekiyordu depoda onay veren yoksa bayramdan dolayı ondan olabilir dedim1 Ay oldu diyorum Bayramdan dolayı mı?
Amazon canlı desteğe yazarsan yardımcı olurlarAmazondan almış olduğum Ürün için 6 Haziranda oluşturmuştumAlıntıyı görüntüle
Fakat Hala bir geri dönüş yapılmadı nasıl ulaşabilirim mail vs. veya ne yapabilirim
Amazon canlı desteğe yazarsan yardımcı olurlar
Nasıl bağlanacam veya yazacamNormalde 14 gün bekleme süresi var dendi bana bide bankadan bankaya değişiyor normalde şuan ödenmiş olması gerekiyordu depoda onay veren yoksa bayramdan dolayı ondan olabilir dedim
Ama yine de müşteri hizmetleriyle konussaniz iyi olur hocam belki sizinki farklıdır
Amazon canlı destek diye aratırsan Google'da çıkacaktırNasıl bağlanacam veya yazacam
3 tür 1 ay oldu yazıyorum Bayram daha 2 gün önceki olay14 iş günü oluyor iadeler. Bayram dolayısıyla gecikmiş olabilir.
bulamadım direk bağlanmak veya mail atmak için bi mail yokmuAmazon canlı destek diye aratırsan Google'da çıkacaktır