Neler Yeni

Amazon Para iadesinde hata ve tekrar ödeme

İceWolf

80+ Silver
Forumdan gördüğüm Eti hoşbeş ve Eti browni lerden 10 ar adet satın almıştım. Ürünler ayın 18 inde teslim edildi gözzüktü bende 1 gün daha bekliyim hemen sıkıntı çıkarmıyım diye ürünlere iptal açmadım. Fakat ertesi günde gelmedi. Bende ayın 19 u akşamı amazona bağlanarak ürünlerin gelmediğini söyledim ve ürünleri tekrar gönderdiler. Tekrar gönderilenleri 20 sinde teslim aldım ve bana göre olay kapanmıştı. Fakat az önce yan kamşu aradı ve bana kargo geldiğini söyledi. Gittim baktım bizim hoşbeş ve browniler gelmiş. Kargocuda ben evde olmama rağmen komşuya bırakıp gitmiş. Şuan elimde 20 şer tane hoşbeş-browni var. Bu durumu yaşayıp amazona fazla gelenler için ödeme yapanlar varmı?

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Müşteri hizmetlerine yaz. Önceden kalsın siyorlardı da artık geri isteyebilirler.

İceWolf

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Müşteri hizmetlerine yaz. Önceden kalsın siyorlardı da artık geri isteyebilirler.
Yazdım yazmammı. Adamlar kabul etmiyorlarmış. Üstüme kaldı 200 TL.

1.jpg

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
925
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

İceWolf

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
amazon kalitesi diye bir şey var dostum =)
Geride almıyor, ücretide istemiyor. Bunlar hep böylemiydi. 10 dk dır konuşuyoruz pes ettim artık. Adres verin göndereyim diyorum olmaz diyor, parasını alın diyorum "gecikme için hediyemiz" diyorlar. İyide hak denen bişey var.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Geride almıyor, ücretide istemiyor. Bunlar hep böylemiydi. 10 dk dır konuşuyoruz pes ettim artık. Adres verin göndereyim diyorum olmaz diyor, parasını alın diyorum "gecikme için hediyemiz" diyorlar. İyide hak denen bişey var.
Her zaman böylelerdi. Suistimal edilmese daha iyi olurlardı. Bende zamanında benzer problemler yaşadım. Hep olumlu olarak yaklaştılar.

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Bana sırf oyuncu koltuğunu rezalet agt kurye sebebiyle 1 hafta gibi bir sürede teslim ettikleri için hem ücret iademi yaptılar hemde koltuğu bana hediye ettiler. Amazon adamdır tüm alışverişlerimi elimden geldiğince oradan yapıyorum kazansınlar hak ediyorlar.

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
681
İsim
Sinan
Mal sahibi vekili olarak amazon yetkilisi sizde kalabilir demiş hak geçiceğini sanmam.
Amazon hep böyleydi umarım böylede kalır aldığım ürün pahalı bile olsa amazondan almaya çalışıyorum garanti de iade de sorun çıkarmıyorlar

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
925
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Bana sırf oyuncu koltuğunu rezalet agt kurye sebebiyle 1 hafta gibi bir sürede teslim ettikleri için hem ücret iademi yaptılar hemde koltuğu bana hediye ettiler. Amazon adamdır tüm alışverişlerimi elimden geldiğince oradan yapıyorum kazansınlar hak ediyorlar.
ne ? oha ilk defa bu kadarını duydum
bide sey vardı 80 tane micro sd kart gelen biri
Mesaj otomatik birleştirildi:

hep böyleydi bendwe pil fln almıstım iade edecektim ürün sizde kalsın ücret iadenizi yaptık dediler

hak geçmez ürün onların ve onlar sizde kalmasını istiyor

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
ne ? oha ilk defa bu kadarını duydum
bide sey vardı 80 tane micro sd kart gelen biri
Telefonumu bile amazondan almış biri olarak 1 hafta boyunca müşteri hizmetleri ile görüştüm ve kargo firmasını şikayet ettim. Araya bayram arası giriyordu ve müşteri hizmetlerine ücret iadesi istediğimi ilettim daha fazla uğraşmak istemedim kısacası. Ücret iademi hemen yaptılar daha sonra bayramın 2. günüydü yanlış hatırlamıyorsam bir baktım kargo geldi oyuncu koltuğu kargocuya durumu anlattım o da ürünü size teslim etmek zorundayım dedi. Neyse aldım müşteri hizmetleri ile görüştüm. Yaşadığınız deneyim adına özür dileriz vs. diyip ürünün bende kalabileceğini söyledi. (Belki çok fazla sipariş verdiğim için olabilir bilmiyorum.) Koltuk 3.600 tl falandı o zaman şimdi ne kadar bilmiyorum. Alabildiğiniz her şeyi amazondan almanızı tavsiye ederim agt kurye dışındaki kolay gelsin vs. on numara firmalar hızlıca teslim ediyorlar. İade vs. hiç sorun yaşamadım yaşatmıyorlar da zaten.

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
681
İsim
Sinan
Keşke agt firmasıyla anlaşmayı bitirseler her seferinde sorun yaşıyorum

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Bu arada müşteri hizmetleri ile görüştüğümde yakın bir zamanda artık sipariş oluştururken kargo firması seçebileceğimizi söyledi. Tarih belli değil ama gelecek eninde sonunda. Mükemmel olur zaten öyle olursa tüm siparişlerde kolay gelsini seçerim max 1 gün içinde getiriyorlar kargoları.

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Amazon bizim ülkemiz için büyük şans yemin ediyorum. Biz bu hizmeti hak etmiyoruz bence. 800₺lik mouse hediye ettiler bardak aldım 2 tane 1i kulpu kırık geldi hediye ettiler yanlış pil almışım hediye ettiler. Amazon inanılmaz bir firma hata satıcıdan alıcıdan kendisinden olmuş fark etmeksizin hediye veriyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,046,316
Üyeler
165,967
Son üye
merveedmrrr