Yardım Amazon Pazaryeri Satıcısı Fatura Sorunu

Reaksiyon skoru
748
Amazon'da X satıcısından X ürünü satın aldım. 3-4 gün geçti faturayı göremediğimde satıcıya mesaj attım. Benden isim soyisim adres ve tc yazmamı istediler. Amazon'u aradım durumu sordum. Sistemde bi aksaklık olmuş, fatura bilgileriniz satıcıya ulaşmamış, bilgilerinizi kvkk kapsamında biz iletemiyoruz eğer siz yazarsanız size fatura kesebilirler dedi. Gidipte özel mesajdan bu bilgileri yazmak istemiyorum. Ürünü iade de edemiyorum... Sizce ne yapmalıyım?

Amazon'da X satıcısından X ürünü satın aldım. 3-4 gün geçti faturayı göremediğimde satıcıya mesaj attım. Benden isim soyisim adres ve tc yazmamı istediler. Amazon'u aradım durumu sordum. Sistemde bi aksaklık olmuş, fatura bilgileriniz satıcıya ulaşmamış, bilgilerinizi kvkk kapsamında biz iletemiyoruz eğer siz yazarsanız size fatura kesebilirler dedi. Gidipte özel mesajdan bu bilgileri yazmak istemiyorum. Ürünü iade de edemiyorum... Sizce ne yapmalıyım?
Enteresan. Fatura bilgisi nasıl gitmemiş. Amazon tc kimlik zaten paylaşmıyor. Ad ve soyadınıza kessinler.

Belli fatura tutar baremi üstü TC zorunlu ama fatura ekranımız TC bilgisi düşmüyor. Sırf Amazon değil Trendyol'da öyle mesela.

THH'ye git şikayet et. Fakat amazon en ufak bir şeyde iade alıyordu kardo ben mini çamaşır makinesi almıştım iadesi hemen gerçekleşti ve ürünü bana bıraktılar. Dene şansını bir bence.

Geri