Umut Kerem
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 212
Arkadaşlar Amazon prime day ne zaman acaba tarihi belli mi monitör alıcam da bekliyim mi yoksa alayım mı ne tür indirim oluyor bilmiyorum daha önce almadım hiç 
11-12 EkimArkadaşlar Amazon prime day ne zaman acaba tarihi belli mi monitör alıcam da bekliyim mi yoksa alayım mı ne tür indirim oluyor bilmiyorum daha önce almadım hiç![]()
Teşekkürler bide ne tür indirimler oluyor monitör alıcam bekliyim mi acaba ?11-12 Ekim
Hocam valla şans işi. Bazen iyi indirim oluyor bazen olmuyor.Teşekkürler bide ne tür indirimler oluyor monitör alıcam bekliyim mi acaba ?
Daha önce hiç katılmadım prime day e onun için soruyorum bide ne kadar indirim oluyor hocamHocam valla şans işi. Bazen iyi indirim oluyor bazen olmuyor.
Geçen temmuzda olmuştu msı mag artymıs 242c 2779 TL ye düşmüştüDaha önce hiç katılmadım prime day e onun için soruyorum bide ne kadar indirim oluyor hocam
Valla değişiyor hocam. Dediğim gibi bazı ürünlerde güzel indirim varken bazılarında hiç olmuyor. Şimdi hatırlamıyorum temmuz ayındaki indirimleri de.Daha önce hiç katılmadım prime day e onun için soruyorum bide ne kadar indirim oluyor hocam
çok iyi fiyatmışGeçen temmuzda olmuştu msı mag artymıs 242c 2779 TL ye düşmüştü
aynı şu an monitör yok şaka gibiBana monitör lazım hocam indirimde güzel bir şey kitapları napayım kasa evde monitör yok.![]()
çok iyi fiyatmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynı şu an monitör yok şaka gibi