İlk ay ücretsizden sonra bir süre kullanıyor. Sonra iptal oluyorArkadaşlar bu nasıl olabilir. Para yok karta ayrıca varsa bile alınmamış. Ama ben twitchte millete abone olup prime gaming kullanabiliyorum.
Kullandım ben onu.İlk ay ücretsizden sonra bir süre kullanıyor. Sonra iptal oluyor
Tosla ile almıştım ama 3 ay yeniledim bu ay yenilemedim gözüküyor ama kullanabiliyorum.Mastercard ise 2 ay ücretsiz belki ondandır.
konu ile alakasız soracağım: amazon prime dizi film platformu alınca yanında prime gaming de geliyor muArkadaşlar bu nasıl olabilir. Para yok karta ayrıca varsa bile alınmamış. Ama ben twitchte millete abone olup prime gaming kullanabiliyorum.
bir de bedava verilen oyunlar kalıcı mıArkadaşlar bu nasıl olabilir. Para yok karta ayrıca varsa bile alınmamış. Ama ben twitchte millete abone olup prime gaming kullanabiliyorum.
Her şey dahilkonu ile alakasız soracağım: amazon prime dizi film platformu alınca yanında prime gaming de geliyor mu
bir de bedava verilen oyunlar kalıcı mı
Hesabınızdan fatura kesim tarihine bakabilirsiniz.Evet geliyor ama saçma bir şekilde para vermeden takılıyorum bunun bitiş zamanını nasıl öğrenebilirim?
Rica ederim.Teşekkürler.