Neler Yeni

Amazon prime day, den x570 veya b550 anakartlar indirime girermi ?

isimsizüye

80+ Gold
Kasıma kadar kim bekleyecek sabırmı kaldı bende 200-300TL ucuzlayacak diye kendimi yiyip tüketemem. Birde P500a ile 4000x çok kıyaslıyorum ama p500a nın D-RGB modelini alsam 1550TL üzerinde black modelini alsam 1150TL üstüne 2 ay sonra D-RGB fanlarını sipariş etsem newegg den aynı fiyatı tutacak o yüzden uzak duruyorum Corsair 4000x de zaten hazır olarak güzel fanlar ile geliyor Ryzen 7 5700x'e Bi corsair h100i capellix elite takarım üst bölgeye yeterde artar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yakında asus rog z11 case gönderirler yeni bir mini PC kur diye bence :D
Alıntıyı görüntüle
Yeni sistemde Asus cekecem parçaları 😂

Blue

80+ Silver
En İyi Cevap
8
DRGB fan içeren halini 1500 liraya almak daha mantıklı bence, zira 3 adet fan varya hem 140MM hem de 85CFM hava akışına sahip. Ayrıca kasa mesh ve dik ekran kartı desteği 3 slot. Mesela ROG3080 2.9 slot derken cama çok yaklaşabilir 4000X ile.

Bu arada ön panel bağlantısında fazladan USB portu bulundurması ve fazladan depolama girişleri olmasını söylemiyorum bile.

Bu arada DRGB dijital RGB demek.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Yeni sistemde Asus cekecem parçaları 😂
Asus & Corsair setup çok yakışıyor be baktıkça bakasın geliyor bilgisayarda oyun oynayamıyorsunki öldüğün zaman sürekli gözün onda :D

DRGB fan içeren halini 1500 liraya almak daha mantıklı bence, zira 3 adet fan varya hem 140MM hem de 85CFM hava akışına sahip. Ayrıca kasa mesh ve dik ekran kartı desteği 3 slot. Mesela ROG3080 2.9 slot derken cama çok yaklaşabilir 4000X ile.

Bu arada ön panel bağlantısında fazladan USB portu bulundurması ve fazladan depolama girişleri olmasını söylemiyorum bile.

Bu arada DRGB dijital RGB demek.
Hayır 4000x ona göre daha derli toplu birde yatay tapma gibi düşüncem yok püfür püfür hava çeksin ama tozuda uzak tutsun ben P500A nın ne kadar geniş bir yapıya sahip olduğunu biliyorum tek bir kasanın içine Dual sistem kurmak her kasanın harcı değil, Corsair 1000D gibi kasalarda yapılır oda aşırı pahalı. Ben 240mm radyatör takayım, ramlere ve mosfetlere değme yapmasın, toz almasın, 33 cm ekran kartı takmak isteyince beni engellemesin yeter daha aşırı özelliklere ihtiyacım yok şöyle iza edeyim Derli toplu dursun büyüklüğü değil işlevi önemli benim için 220T de bunu yapmak istiyordum ama çok minik kalıyordu o zamanlar hep gözüm P500A modelinde idi ama 4000x gelince beni kalbimden vurdu, zaten ülkemizde paya peynir, ekmek gibi satılıyor corsair 4000x demek ki herkes yeterli görüyor diye alasım var.

Son düzenleme:

Blue

80+ Silver
En İyi Cevap
8
Yeterli ise artmaya gerek yok o zaman. Ama Fan olarak cidden beğeniyorum P500A'yı.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Yeterli ise artmaya gerek yok o zaman. Ama Fan olarak cidden beğeniyorum P500A'yı.
Fanların CFM oranı baya iyi ama işte çok toz alacağından korkum var. Ben D-RGB modeli bir nedenden daha alasım yok üstündeki renk mod tuşları aşırı gereksiz ben Phanteks yerinde olsam anakart üzerinde desteği varsa anakartdan yönetsin yok ise de kasanın içine bir aparat ekleseydi sata ile güç verip üstündeki reset tuşuna bağlayıp Reset tuşundan değiştirseydik. Ben o tuşları çok çirkin buluyorum zaten D-RGB fiyatı yurtdışından D-RGB fan setini alıp getirsem aynı parayı tutuyor 2 tane yurt tışından getirip heryerine takarım füze olur o kasa ama toz çok alır ya neden önüne ince bir toz filtresi koymasınya Corsair yapıyor sende yap işte ne farkın var ondan :/

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Blue

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Anlamadım fakat neyse. En iyi kararı siz verirsiniz.
Kafanı şişirdim demi :D bende böyle insanım işte her şeyin en iyisini ama her şeyinde düzenli olmasını istiyorum. Extra parçaya para verecek halim yok o yüzden 4000x alasım var zaten.

Yoksa kim istemez Cooler Master H500M gibi kasasını :D

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Yok şişirmek değil aradaki bağlantıyı kuramadım.
Yazmakla anlatamıyorum sesli konuşarak daha iyi anlatırım demek istediğim kısaca. Phanteks P500A Fiyatı yüksek ve fazla toz alacağını söylüyorum yoksa aşırı geniş ve püfür püfür hava alan bir kasa.

• Beğen
Reaksiyonlar: Blue
Top Bottom