Neler Yeni

Asus Rog Strix B550-E anakart indirime girdi.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
MSI x570 Gaming Edge WIFI anakartta R5 3600 stok kullanıyordum sıvı soğutma ile elimi kasanın üstüne koyardım boşta iken ısı gelirdi şuan stok soğutucu kullanmama rağmen ufak bir ılıklık var çok güzel ya. Corsair Capellix Elite 240mm alayım biraz çılgınlık yaparım bu işlemci ile 4.5GHz filan çıkarmaya çalışırım.
capallix bende bekledim ne ümitlerle ama eski versiyonundan sesli calısıyor tüm incelemelerde

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
capallix bende bekledim ne ümitlerle ama eski versiyonundan sesli calısıyor tüm incelemelerde
Bunu biliyorum ama capellix sıvı soğutucunun 280mm olanı nzxt kraken x73 sıvı soğutcusuna 2 derece gerisinde sadece 360mm olanı geçer hertürlü bence. Sesini duymamak için biraz kısmak lazım fan devrini ama güzel soğutucu hakkını yemiyelim.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bunu biliyorum ama capellix sıvı soğutucunun 280mm olanı nzxt kraken x73 sıvı soğutcusuna 2 derece gerisinde sadece 360mm olanı geçer hertürlü bence. Sesini duymamak için biraz kısmak lazım fan devrini ama güzel soğutucu hakkını yemiyelim.
Sogutucu güzelde acayip sesli çalısıyor. yanlıs hatırlamıyorsam 47 mi 43db mi ne

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Sogutucu güzelde acayip sesli çalısıyor. yanlıs hatırlamıyorsam 47 mi 43db mi ne
evet biraz yüksek balance modunda kullanırım extreme de kullanmam ya zaten şuan ülkemizde de yok ne zaman gelir allah bilir :)

Top Bottom