bariskaratas
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 510
Valorantta bedava uğur veriyor diye deneme sürümünü aldım ne işe yarar avantajları neler bilgilendiriniz lütfen.
Hızlı kargo 1 günde teslimValorantta bedava uğur veriyor diye deneme sürümünü aldım ne işe yarar avantajları neler bilgilendiriniz lütfen.
başka avantajları varmı hocam ?Hızlı kargo 1 günde teslim
her üründe değil jbl go 2 bluetooth hoparlör almıstım 1 haftada geldi amazonun kendi deposunda bide istanbul içi bende öyle sanıyordumHızlı kargo 1 günde teslim
Kanka oyun falan bide film indirim falan yapıyor öyle yanibaşka avantajları varmı hocam ?
Yarın teslimat yazıyormuyduher üründe değil jbl go 2 bluetooth hoparlör almıstım 1 haftada geldi amazonun kendi deposunda bide istanbul içi bende öyle sanıyordum
vallahi hatırlamıyorum ne yalan söyleyeyim oldu 2 ay felan her üründe değil ama onu biliyorumKanka oyun falan bide film indirim falan yapıyor öyle yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yarın teslimat yazıyormuydu
Kanka şey yazıyor üründe yarın teslimat bazı ürünlerde yok ama ben aldım ertesi gün geldi ama dediğin gibi bazı ürünlerde yok.vallahi hatırlamıyorum ne yalan söyleyeyim oldu 2 ay felan her üründe değil ama onu biliyorum