MovesLikeJaggeR
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 620
Marka nasıldır arko gibi bir marka mi yoksa kalitesi gilette kadar var mıKonuya ekledim![]()
Marka nasıldır arko gibi bir marka mi yoksa kalitesi gilette kadar var mıKonuya ekledim![]()
Karta para atmaya üşeniyorum ya 5 lira kesiyor en son sinirlendim yüklemeden döndümAhğ lan
@Peganeo 🗿 kullanıyormuş.Marka nasıldır arko gibi bir marka mi yoksa kalitesi gilette kadar var mı
Ben de aynı şekilde teknoloji ürünlerinde göremedim. Logitech G Pro X 7.1 kulaklık 1900tl ama 1-2 hafta öncesine kadar 1700-1800TL fiyatlarında geziyordu.geçen indirime giren 24 lü meyveli kek 48 TL ye almıştım şimdi 64 yapmışlar indirim göremedim gıda ürünlerinde
Evet, şu an ağırlıklı olarak gıda ve giyim ürünlerinde indirim var.gıda ürünlerinde 5 10 15 lira falan fark ediyor karşılaştırma yaptığımda
Hocam ben kullanmıyorum sadece indirim ile aldım. Cumartesi gününe kadar elimde olur büyük ihtimal. Yorumları çok iyiydi Gilletle@Peganeo 🗿 kullanıyormuş.
O fiyata gillette ile kapışıyorsa bedava iş için günlük traş oluyorum o yüzden iyi bir şey arıyorumHocam ben kullanmıyorum sadece indirim ile aldım. Cumartesi gününe kadar elimde olur büyük ihtimal. Yorumları çok iyiydi Gilletle Fusion dan daha iyi veya onunla yarışabilecek bir tıraş bıçağı olduğu yazıyordu Bic Flex5 için.
@MovesLikeJaggeR
38TL günümüzde dediğiniz gibi bedava. Ben denemek için aldım, bence denemeden bir şey demek yanlış olur. Bu arada Bic markasını hep duyuyordum ve kaliteli bir marka diye biliyorum.O fiyata gillette ile kapışıyorsa bedava iş için günlük traş oluyorum o yüzden iyi bir şey arıyorum