amazon prime gaming prıme day 30 ucretsiz oyunları

30-40 TL arası bence bu piyasada gene değecek bir fiyat.
Film , Dizi , Prime avantajları ve ücretsiz kargo , Prime Gaming hizmetini veriyorlar sonuçta
Kesinlikle değer ama bedava kalkar umarım. Adamlar 0.46 Cente verdiği hizmete bak.
Yurtdışı fiyatı 7.90 € aylık TL'ye çevirdiğimizde 143.68TL yapıyor. Niye TL'ye çeviriyorsun diyenler gelmeden 18 tane Türk prime abonesi 1 yurtdışı abonesiyle aynı kazancı bırakıyor. 8TLyle 2 simit alırsın ya da 1 bisküvi ötesi yok. Kargo bedava prime özellikleri vs. derken suistimal etmek saçma geliyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
Kesinlikle değer ama bedava kalkar umarım. Adamlar 0.46 Cente verdiği hizmete bak.
Yurtdışı fiyatı 7.90 € aylık TL'ye çevirdiğimizde 143.68TL yapıyor. Niye TL'ye çeviriyorsun diyenler gelmeden 18 tane Türk prime abonesi 1 yurtdışı abonesiyle aynı kazancı bırakıyor. 8TLyle 2 simit alırsın ya da 1 bisküvi ötesi yok. Kargo bedava prime özellikleri vs. derken suistimal etmek saçma geliyor.
Zaten o fiyattan abonelik verseler zarar ederler ülkede çünkü bir üyeliğe göre aşırı fazla

abd 13 dolar heralde öyle görmüştüm bi yerde burda 7.90 tl bedava 50 tl olsada bedava olur gerçi

Zaten o fiyattan abonelik verseler zarar ederler ülkede çünkü bir üyeliğe göre aşırı fazla
İşte onu diyorum bu haliyle bile bi kazançları yok ki adamların. 8TLye abonelik ne demek ya.
abd 13 dolar heralde öyle görmüştüm bi yerde burda 7.90 TL bedava 50 TL olsada bedava olur gerçi
Sene sonuna kalmaz zam gelir. Bari 1 2 dolar yapsınlar

Yanlış anlamadıysam bu oyunlar prime Gaming'te üye olanlara sınırsız verilecek?

Hacı hiç prime gamimgle oyun almadım sınırsız kalacak değil mi bu oyunlar epic gamesdeki gibi? Üyelik bitsede gitmiyor?

Geri