Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hesabına gönderiyor. Kod olarak vermiyor.oyunları almıyacak varsa bana verebilir
Hesabına gönderiyor. Kod olarak vermiyor.oyunları almıyacak varsa bana verebilir
Verilmiyor. Origin hesabı bağlanarak hesabınıza geçiyor oyun direkt.oyunları almıyacak varsa bana verebilir
üzdüHesabına gönderiyor. Kod olarak vermiyor.
Bf 1 ve 5 kaçırmıştım şimdi parayla almayı düşünüyorum.
Hayır veremez. Çünkü eskisi gibi kod olarak vermiyor. Direkt olarak hesabı bağlayıp ekliyorsun.oyunları almıyacak varsa bana verebilir
11 ay boyunca para vermeden kullandım ama o zamanlar pahallıydı. 8 TL'ye düşündüğünden bu yana ücretini vererek kullanıyorum.deneme sürümünde buga sokup bedavaya bu hizmetten yararlananlar yüzünden amazon bu sistemi türkiye için kapatabilir deneme sürümü bugu yapan varsa yapmasın zaten 8tl bişey
Hep 8 TL idi.Hayır veremez. Çünkü eskisi gibi kod olarak vermiyor. Direkt olarak hesabı bağlayıp ekliyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
11 ay boyunca para vermeden kullandım ama o zamanlar pahallıydı. 8 TL'ye düşündüğünden bu yana ücretini vererek kullanıyorum.
Knk prime olayını ne zamandır takip ediyorsun bilmiyorum ama eskiden 40 TL civarlarıydı ya da ona yakın bir şey.Hep 8 TL idi.
Ne zaman 40 TL idi? Prime zaten 2 yıl önce filan geldi onda da TL'ye çevirerek geldi. Öncesinde dolae bazındaysa onu bilemem ama Türkiyeye özel fiyatlandırma hep 8 diye biliyorum.Knk prime olayını ne zamandır takip ediyorsun bilmiyorum ama eskiden 40 TL civarlarıydı ya da ona yakın bir şey.