BERKANY
80+ Silver
Dahası
tabii ki alabilirsin. zaten çok ucuz prime üyelik.Bugün prime üyesi olsam alabilir miyim
tabii ki alabilirsin. zaten çok ucuz prime üyelik.Bugün prime üyesi olsam alabilir miyim
Özel fiyatlandırma olmadan öncesini söylüyorum ben agam.Ne zaman 40 TL idi? Prime zaten 2 yıl önce filan geldi onda da TL'ye çevirerek geldi. Öncesinde dolae bazındaysa onu bilemem ama Türkiyeye özel fiyatlandırma hep 8 diye biliyorum.
30 günün sonunda ücretsiz iptal edebiliyosun. Oyunlar da origin de kalıyor ve oynayabiliyorsun. Daha sonra tekrar abone olmak istersen deneme hakkın olmuyor.30 gün deneme ardından ücretsiz iade edebilir miyim
o bugı yapmak çok iyiHayır veremez. Çünkü eskisi gibi kod olarak vermiyor. Direkt olarak hesabı bağlayıp ekliyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
11 ay boyunca para vermeden kullandım ama o zamanlar pahallıydı. 8 TL'ye düşündüğünden bu yana ücretini vererek kullanıyorum.
Evet, Origin hesabınızı açın ve sonra Prime Gaming'den oyunu talep ederken Origin hesabınızı eşleştiriniz.Prime üyelik var şuan ne yapmam lazım origin hesabımı açmam lazım öncelikle
hocam yaptım şimdi mass efect ve heat için origin hesabına geçti oyun artık bunları almış oluyorum dimi pc ye illa inmesi gerekmiyor şuan için origin içinde olması kafi midir ?Evet, Origin hesabınızı açın ve sonra Prime Gaming'den oyunu talep ederken Origin hesabınızı eşleştiriniz.
Hesabınıza eklemeniz yeterlidir.hocam yaptım şimdi mass efect ve heat için origin hesabına geçti oyun artık bunları almış oluyorum dimi pc ye illa inmesi gerekmiyor şuan için origin içinde olması kafi midir ?
hesapta olması yeterlihocam yaptım şimdi mass efect ve heat için origin hesabına geçti oyun artık bunları almış oluyorum dimi pc ye illa inmesi gerekmiyor şuan için origin içinde olması kafi midir ?