Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hesabına gönderiyor. Kod olarak vermiyor.oyunları almıyacak varsa bana verebilir![]()
Hesabına gönderiyor. Kod olarak vermiyor.oyunları almıyacak varsa bana verebilir![]()
Verilmiyor. Origin hesabı bağlanarak hesabınıza geçiyor oyun direkt.oyunları almıyacak varsa bana verebilir![]()
üzdüHesabına gönderiyor. Kod olarak vermiyor.
Bf 1 ve 5 kaçırmıştım şimdi parayla almayı düşünüyorum.
Hayır veremez. Çünkü eskisi gibi kod olarak vermiyor. Direkt olarak hesabı bağlayıp ekliyorsun.oyunları almıyacak varsa bana verebilir![]()
11 ay boyunca para vermeden kullandımdeneme sürümünde buga sokup bedavaya bu hizmetten yararlananlar yüzünden amazon bu sistemi türkiye için kapatabilir deneme sürümü bugu yapan varsa yapmasın zaten 8tl bişey
Hep 8 TL idi.Hayır veremez. Çünkü eskisi gibi kod olarak vermiyor. Direkt olarak hesabı bağlayıp ekliyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
11 ay boyunca para vermeden kullandımama o zamanlar pahallıydı. 8 TL'ye düşündüğünden bu yana ücretini vererek kullanıyorum.
Knk prime olayını ne zamandır takip ediyorsun bilmiyorum ama eskiden 40 TL civarlarıydı ya da ona yakın bir şey.Hep 8 TL idi.![]()
Ne zaman 40 TL idi? Prime zaten 2 yıl önce filan geldi onda da TL'ye çevirerek geldi. Öncesinde dolae bazındaysa onu bilemem ama Türkiyeye özel fiyatlandırma hep 8 diye biliyorum.Knk prime olayını ne zamandır takip ediyorsun bilmiyorum ama eskiden 40 TL civarlarıydı ya da ona yakın bir şey.