Yardım Amazon Prime İndiriminde Fiyat Yükseltip Bitince Geri Düşürüyor ?

F4IRFL4Y

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,396
Selamlar 13 Ekimde Prime Day Gibi Bir İndirim Vardı Amazonda Bende O Zaman Anneme Krem Aldım Prime İle İndirimli 99 TL'ye Geliyordu Ürün Bende Prime Üyelik Aldım Ürünü Satın Aldım Bugün Baktım Ürün Prime Olan Olmayan Herkese 89 TL'den Satılıyor Bende Müşteri Hizmetlerine Yazdım Verdikleri Cevap Bu

1760721260447.webp

Bende Geri bir şey Demedim Karşımdaki Adamda Emir Kulu Peki Deyip Geçtim Ama Bu Olayı Platformlara Yazma Kararı Verdim Bende Siz Ne Düşünüyorsunuz ?

Not : Şimdi 10 TL'nin Derdine Mi Düşüyorsun Diceksiniz Olay 10 TL Değil Sen Prime Özel Diyip Beni 70 TL'lik Aboneliğine Zorunlu Bırakıp Üstüne 2 Gün Sonra Bana Sen 70 TL Ödedin Ama Ben Ödemeyenlere Daha Ucuza Verecem Diyip Beni Enayi Yerine Koyması Ve Özür Amaçlı Hiç bir şey Vermemesi Sinir Eden Nokta Beni

Kanıtlar Aşağıda :

1760721496275.webp

1760722085178.webp

Son düzenleme:
bunlarda isin tadini kacirmaya basladi iyice, benimde 1000 liraya aldığım tişörtümü kargoya vermediler, stok bitmiş dediler. 2 saat sonra 1500 liraya stok actilar

bunlarda isin tadini kacirmaya basladi iyice, benimde 1000 liraya aldığım tişörtümü kargoya vermediler, stok bitmiş dediler. 2 saat sonra 1500 liraya stok actilar
Stok Yoksa Neden Satıyorsun Neden Satıştan Kaldırmıyorsun Mesela

Stok Yoksa Neden Satıyorsun Neden Satıştan Kaldırmıyorsun Mesela
işin tadinı kaçırdılar hocam hiç eski kaliteleri kalmadı bence, standart markalar gibi davranıyorlar artık

işin tadinı kaçırdılar hocam hiç eski kaliteleri kalmadı bence, standart markalar gibi davranıyorlar artık
Bende Perşembe Günü Ethernet Kablosu Aldım Cuma Kargoya Vermediler Cumartesi Vermediler Pazartesi Vermediler Salı Verdiler Neden Yani Vermiyorsun Cuma Günü Erken Gelsin Kullanayim Neden Bekletiyorsun Beni 5 Gün

amazonun klasik taktiği, bazı ürünler prime indirim dönemi sonrası daha fazla düşüyor, prime döneminde indirimli olup aldığınız ürünü hemen kullanmadan bir süre bekletip fiyat takibi yapmak gerekli, 30 gün iade süresi var eğer aynı şeyi yaparlarsa tekrardan alım + iade

amazonun klasik taktiği, bazı ürünler prime indirim dönemi sonrası daha fazla düşüyor, prime döneminde indirimli olup aldığınız ürünü hemen kullanmadan bir süre bekletip fiyat takibi yapmak gerekli, 30 gün iade süresi var eğer aynı şeyi yaparlarsa tekrardan alım + iade
Ya Tamamda Ben İade İle Uğraşmak Zorunda Mıyım Gidip Kargoya Ver İncelenmesini Bekle Para İadesi Bekle Gereksiz

Serbest piyasa var. Amazon'da prime ile daha ucuz diye kakalamaya çalıştırımışlar. Bundan dolayı Akakçe bakarak alıyorum

Serbest piyasa var. Amazon'da prime ile daha ucuz diye kakalamaya çalıştırımışlar. Bundan dolayı Akakçe bakarak alıyorum
Akakçede Zaten En Ucuz 99 TL Amazondu Prime İle Şuanda En Ucuz Amazon Ama Yaptıkları Saçma

Geri