PattisReyis
80+
Tam bilmiyorum ama bayadır vardı.Ne zamandan beri vardı?
Edit: Tekrar varmış.
Tam bilmiyorum ama bayadır vardı.Ne zamandan beri vardı?
İnternette bulduğuma göre 1 yıldır var imiş.Ne zamandan beri vardı?
Adamların bundan kazancı ne? Burs kartım dahil diğer banka kartlarım yerine paparayı kullanayım o zaman.Papara ön ödemeli kart.
Banka kartı gibi.
Yaptığın bazı harcamaların yarısını iade ediyor. Ama bazen hepsini değil maks orada dediği rakamı.
Mesela netflix’in en üst paketinden 78₺’lik olandan alırsan 20₺’sini geri papara kartına yatıyor.
Hiç haberim yoktu ya neyse zaten her şekilde sudan ucuzİnternette bulduğuma göre 1 yıldır var imiş.
Yani paranı işliyor olabilir. Banka gibi şubeleri yok. Ekstra çalışanlara maaş ve kira ödemiyorlar.Adamların bundan kazancı ne? Burs kartım dahil diğer banka kartlarım yerine paparayı kullanayım o zaman.
Paranı bütün bankalar işliyor zaten. Paparaya başvurayım o zaman.Yani paranı işliyor olabilir. Banka gibi şubeleri yok. Ekstra çalışanlara maaş ve kira ödemiyorlar.
Bir disney plusa da gelse tam olacak
Paycell’de vardı ama kaldırmışlar.Bir disney plusa da gelse tam olacak
Hayır. İstediğin yayıncıya istediğin ay kadar abone ol. Ben elraen’e 7 aydır aboneyim mesela. Ama her ay abonelik bitince tekrar abone ol demen lazım. Otomatik olmuyor.twitch de her ay farkli bir yayinciya mi abone olmak zorundayiz