Yardım Amazon Prime Xdrive Hira Alinir Mi?

Toryum mu Hira mı arkadaşlar?
Hocam toryum, hira ve ankaya gore cok daha dar (oturagi) hiranin kumasi ise bana cok fazla kil-tuy tutar gibi geldi bence anka. Bugun magazaya gidip canli inceleyecegim insallah. Bulursam yorumlarimi paylasirim burda.

Hocam toryum, hira ve ankaya gore cok daha dar (oturagi) hiranin kumasi ise bana cok fazla kil-tuy tutar gibi geldi bence anka. Bugun magazaya gidip canli inceleyecegim insallah. Bulursam yorumlarimi paylasirim burda.
Hira stoğu bitti karar verene kadar. Toryum alıp geçtim ne kiloluyum ne de uzun fazla para vermeye gerek yok.

Xdrive modelleri Bim de 5.499₺

Toryum mu Hira mı arkadaşlar?
Hocam bugün ankara xdrive mağazasında inceledim ürünleri. Hira stokta yoktu. Anka ile 15'li hemen hemen aynı boyutlarda. Anka daha rahat ve yumuşak, 15'li ise daha sert ama bel ve boyun desteği daha kullanışlı ve işlevsel. İkisininde kumaş versiyonuna baktım, kumaşların beğendiğimi söyleyebilirim. 15'li biraz daha koltuk kumasi gibi, Anka kadifemsi bir yapıda. Ankanin bel desteği harici bir yastık gibi yukarı aşağı sabit durmuyor. 15'li ise oradaki deliklerden bir kemer ile tutturulmuş, yukarı aşağı sabit durabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,141
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri