BenRoboTdeğilİm
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,334
xdrive toryum ve anka modelleri güzel
Hocam toryum, hira ve ankaya gore cok daha dar (oturagi) hiranin kumasi ise bana cok fazla kil-tuy tutar gibi geldi bence anka. Bugun magazaya gidip canli inceleyecegim insallah. Bulursam yorumlarimi paylasirim burda.Toryum mu Hira mı arkadaşlar?
Hira stoğu bitti karar verene kadar. Toryum alıp geçtim ne kiloluyum ne de uzun fazla para vermeye gerek yok.Hocam toryum, hira ve ankaya gore cok daha dar (oturagi) hiranin kumasi ise bana cok fazla kil-tuy tutar gibi geldi bence anka. Bugun magazaya gidip canli inceleyecegim insallah. Bulursam yorumlarimi paylasirim burda.
Harbi bitti mi iyi ki gece almışım bir tane.Hira stoğu bitti karar verene kadar. Toryum alıp geçtim ne kiloluyum ne de uzun fazla para vermeye gerek yok.
15'li ve Sancak satılıyor fakat deri versiyonlarıXdrive modelleri Bim de 5.499₺
Hocam bugün ankara xdrive mağazasında inceledim ürünleri. Hira stokta yoktu. Anka ile 15'li hemen hemen aynı boyutlarda. Anka daha rahat ve yumuşak, 15'li ise daha sert ama bel ve boyun desteği daha kullanışlı ve işlevsel. İkisininde kumaş versiyonuna baktım, kumaşların beğendiğimi söyleyebilirim. 15'li biraz daha koltuk kumasi gibi, Anka kadifemsi bir yapıda. Ankanin bel desteği harici bir yastık gibi yukarı aşağı sabit durmuyor. 15'li ise oradaki deliklerden bir kemer ile tutturulmuş, yukarı aşağı sabit durabiliyor.Toryum mu Hira mı arkadaşlar?
senin koltuk geldi mi acaba bende salı günü aldım ama hala kargoya verilmediHarbi bitti mi iyi ki gece almışım bir tane.
Yok benimkide kargolanmadı hâlâ. Amazon müşteri hizmetleriyle konuştum satıcıya bilgi ilettik falan dediler ama teslimat 27 temmuz gösteriyor.senin koltuk geldi mi acaba bende salı günü aldım ama hala kargoya verilmedi
benimki bugün geldi hangi gün diyorsa o gün geliyorYok benimkide kargolanmadı hâlâ. Amazon müşteri hizmetleriyle konuştum satıcıya bilgi ilettik falan dediler ama teslimat 27 temmuz gösteriyor.