Dizi önerisi yalnız. Korku da cabası.Arınma Gecesi
Pardon, dikkat etmemişim dizi yazısına. Ama film izleyecekseniz öneririm.Dizi önerisi yalnız. Korku da cabası.
Korku izlemem hayatta. Ama ilerde belki konusunu kısaca size zahmet lütfen...Pardon, dikkat etmemişim dizi yazısına. Ama film izleyecekseniz öneririm.
House , Bones , Mr robot , Good omens , Heroes.
Her yıl bir arınma gecesi oluyor. 24 saat boyunca bütün yasadışı işler serbest oluyor. Örneğin; adam öldürme, kaçakçılık yapma gibi gibi.Korku izlemem hayatta. Ama ilerde belki konusunu kısaca size zahmet lütfen...
Duymuştum. Dünya,'yı Naziler yönetseydi nasıl olurdu konusu galiba. Ama Nazi diyince diziyi seveceğimi düşünmüyorum. Dizi neden izlenmeli sizce?The Man in the High Castle
Prime Video'da yok.hanna dizisine göz atabilirsin
Naziler değil sadece olay. İkinci dünya savaşını mihver devletler kazansaydı Amerika nasıl olurdu falan. 1960'larda geçiyor dizi. Asıl konu bambaşka. Söylediğim şey sadece teması.Duymuştum. Dünya,'yı Naziler yönetseydi nasıl olurdu konusu galiba. Ama Nazi diyince diziyi seveceğimi düşünmüyorum. Dizi neden izlenmeli sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Prime Video'da yok.
eminmisin amazon prime dizisi olması lazımDuymuştum. Dünya,'yı Naziler yönetseydi nasıl olurdu konusu galiba. Ama Nazi diyince diziyi seveceğimi düşünmüyorum. Dizi neden izlenmeli sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Prime Video'da yok.