Neler Yeni

Amazon Prime'sız Sipariş

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Amazon'dan V60 Dripper + 40'lı Filtre Kağıdı sipariş vermiştim. Param olmadığı için Prime alamadan sadece ürünü sipariş verebildim. 100 TL ve üzeri olduğu için kargo bedava geldi.
Pazar günü sipariş verdim. Sipariş ekranında teslim tarihi Prime'sız 5 ağustos görünmesine rağmen bugün teslim ediliyor. Dağıtıma çıktı.
Amazon bu konuda biraz sahtekarmış.

1659420901842.png

Tabi bu demek değildir Prime alınmaz. Hala aşağıdakiler için Prime gayet alınabilir bir hizmet:
  • 1 TL'lik kalem bile alsan kargo bedava ama express kargoyu bu hizmet içine dahil etmiyorum çünkü bu siparişimde Prime olmamasına rağmen 2 günde teslim ediliyor.
  • Her ay 1 Twitch yayıncısına ücretsiz abone olma
  • Her ay ücretsiz oyun ve oyun içi içerik
  • Prime Video

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Mert
Amazon'dan V60 Dripper + 40'lı Filtre Kağıdı sipariş vermiştim. Param olmadığı için Prime alamadan sadece ürünü sipariş verebildim. 100 TL ve üzeri olduğu için kargo bedava geldi.
Pazar günü sipariş verdim. Sipariş ekranında teslim tarihi Prime'sız 5 ağustos görünmesine rağmen bugün teslim ediliyor. Dağıtıma çıktı.

Alıntıyı görüntüle

Tabi bu demek değildir Prime alınmaz. Hala aşağıdakiler için Prime gayet alınabilir bir hizmet:
  • 1 TL'lik kalem bile alsan kargo bedava ama express kargoyu bu hizmet içine dahil etmiyorum çünkü bu siparişimde Prime olmamasına rağmen 2 günde teslim ediliyor.
  • Prime Video
Prime ücreti ne kadsrdı bende var ama hiç bilmiyorum

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Hocam daha iyi işte ne istiyorsunuz anlamadım, 5 Ağustos tahmini teslim zamanı ve sana 2 Ağustosta ulaşıyor işte?

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

Alıntıyı görüntüle

• Prime Video
Ben prime olmama rağmen her bir şey sipariş etmemde gelmesi 1 hafta sürüyor.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

NotGonna

80+ Bronze
Adana

Amazon'un 5 gün gibi upuzun bir süre belirleyip direkt 2 günde ulaştırması elbet iyi ama süreyi uzun göstererek insanları prime almaya teşvik etmesine biraz sitem veyahut eleştiri yaptım.
süre primede de yüksek gözüküyo hocam? benim aldıgım şeyler de 5-6 gün sonra gelicek gibi gözüküyo prime olmasına rağmen ama 1-2 günde geliyo biraz boş konu olmuş bence

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
süre primede de yüksek gözüküyo hocam? benim aldıgım şeyler de 5-6 gün sonra gelicek gibi gözüküyo prime olmasına rağmen ama 1-2 günde geliyo biraz boş konu olmuş bence
Prime aldığım zaten maks 2 gün gösteriyordu teslim tarihini bende.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
2 gün öne prime ile bir ürün aldım ve tahmini teslimat 6 gün sonrasını gösteriyordu 6 gün sonra geldi
Yer: üsküdar
gönderici: Amazon türkiye

xmert96x

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
909
İsim
Mert Çevik
Muhtemelen siz istanbulda oturduğunuz için çabuk geliyor bizim de buraya istanbuldan çıkan kargo ertesi gün geliyor genelde
prime özel inidimler var onlar bile yeter bide bedava verdiği oyunları saymıyorum bile
ayrıca 2tlik ürün alsanız bile kargo bedava oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,813
Üyeler
165,240
Son üye
rudeboy110
Top Bottom