Amazon Sepetim nasıl?

Halsiz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
5,616
Bütçe
8000
Arkadaşım bende bi pc var ssd 240gb işlemci athlon3000g anakart ise asus prime a320m bide 2 tane ram var 3200hz lik 8X2 psu heralde 550 watt felan dedim pc güçlendiriyim bişeyler olsun bunları alıyım mı 8k param var

Ekler

• ScreenShot_20251010153948.webp
    ScreenShot_20251010153948.webp
    114.6 KB · Hit: 126
Linkte sepet boş diyor
hocam görseli koydum şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı olarak ta rx6600 alırım diye düşünüyorum Sizce nasıl?

hocam görseli koydum şimdi

Ekran kartı olarak ta rx6600 alırım diye düşünüyorum Sizce nasıl?
Sıfır alman şart değilse tavsiyem ikinci ele yönelmen. Ben mesela b450plus asus tuf modelinin ikinci el 2400 e aldım ikinci el temiz, işlemci olarakta ikinci el bakabilirsin. Ordan artan parayı da ekran kartına yönlendirip daha güçlü bir kart almış ve daha verimli kullanmış olursun. Hemde daha üst seviye bi anakart almış olursun. 3K altına da ikinci el tray 5600 ayarlar keyfine bakarsın.

Sıfır alman şart değilse tavsiyem ikinci ele yönelmen. Ben mesela b450plus asus tuf modelinin ikinci el 2400 e aldım ikinci el temiz, işlemci olarakta ikinci el bakabilirsin. Ordan artan parayı da ekran kartına yönlendirip daha güçlü bir kart almış ve daha verimli kullanmış olursun. Hemde daha üst seviye bi anakart almış olursun. 3K altına da ikinci el tray 5600 ayarlar keyfine bakarsın.
b450plus asus tuf hocam sen bunu 2400 nasıl buldun bi sıkıntısı yokmuydu

bu işlemciyi 2. el mi alıyım diyorsunuz

R5 5600 2900TL civarına ikinci elde vardı uyguna satan. İşlemci bence ikinci el alınabilir.

Yok kullanıyorum şu an tertemiz, zamanında iyi bi indirim olmuştu o anakartlarda o yüzden satanda ucuza satıyor artık ikinci ellerini. Veya bundan bağımsızda olabilir bilmiyorum, ama şu an bile bulabilirsin. Belki benim kadar uyguna bulamasanda letgo,sarı site biraz göz gezdir pazarlık yap 3k altına ayarlarsın.

R5 5600 2900TL civarına ikinci elde vardı uyguna satan. İşlemci bence ikinci el alınabilir.
Pazarlıkla 2600-2700 e alsa tadından yenmez.

bu işlemciyi 2. el mi alıyım diyorsunuz
Kesinlikle ikinci el al, artık ddr4,am4 mazide kalmaya başladı ama adamlar ddr5 am5 anakart ile aynı fiyata satıyor, keza işlemcilerde öyle. Niye sıfır alasın. He yeni nesil diziyorum desen derdim sıfır al fp anakartlar var am5 te. Ama am4 e bence am5 parası verme.

Pazarlıkla 2600-2700 e alsa tadından yenmez.
Ya alırken biraz da dikkat etmek lazım ama. AM5 olsa sıkıntı yok çünkü işlemcilerde pin yok ama AM4 işlemcilerde pin var yamukluk kopukluk kararma yeşillenme vs. olmamasına özen gösterilmeli.
Pazarlıkla o fiyatlara alınır bu arada düşerler.

Bak 2. attığım B450 anakart ile birlikte de satabilirim demiş 5500 fiyat vermiş birine.

Son düzenleme:
Arkadaşım bende bi pc var ssd 240gb işlemci athlon3000g anakart ise asus prime a320m bide 2 tane ram var 3200hz lik 8X2 psu heralde 550 watt felan dedim pc güçlendiriyim bişeyler olsun bunları alıyım mı 8k param var
b450m k ii modelinin fiyatı şişirme ara sıra 2500-300 aralıklarına düşüyor takip edin

Ya alırken biraz da dikkat etmek lazım ama. AM5 olsa sıkıntı yok çünkü işlemcilerde pin yok ama AM4 işlemcilerde pin var yamukluk kopukluk kararma yeşillenme vs. olmamasına özen gösterilmeli.
Pazarlıkla o fiyatlara alınır bu arada düşerler.

Bak 2. attığım B450 anakart ile birlikte de satabilirim demiş 5500 fiyat vermiş birine.
Attığın link açılmıyor valla, ama evet bundle olarak bulunduğunda güzel indirimle alınabiliniyor.

Düzelttim düzgün yapıştırmamış pardon :D
Kanka ilk attığın eski ilan ben işlemci alırken bile duruyordu o dfsdfsdf, ikinci olanda anakartı ile o kadar etmez zaten b450plus tuf ile biri ile pazarlığa girse 2500-2600e onu alsa başkasından da veya denk getirirse aynı kişiden işlemciyi de 2700-2800 e alsa aynı paralar hemen hemen. Ankartıda tuf olmuş olacak. Bu arkadaşa herkes pg teklif etmiş güvenip normal kargo ile alsa pazarlıkla 2700 e falan düşürse çok iyi olur onun için.

Kanka ilk attığın eski ilan ben işlemci alırken bile duruyordu o dfsdfsdf, ikinci olanda anakartı ile o kadar etmez zaten b450plus tuf ile biri ile pazarlığa girse 2500-2600e onu alsa başkasından da veya denk getirirse aynı kişiden işlemciyi de 2700-2800 e alsa aynı paralar hemen hemen. Ankartıda tuf olmuş olacak. Bu arkadaşa herkes pg teklif etmiş güvenip normal kargo ile alsa pazarlıkla 2700 e falan düşürse çok iyi olur onun için.
Haklısın
Güvenip kargo ile almak da ne bileyim bu zamanda zor ya. Dolandırıcı kaynıyor piyasa :D

Geri