ShinzoWoSasageyo
80+
- Reaksiyon skoru
- 77
11 Ekim 2025 tarihinde amazon hesabimdan kendime ve kardesime olmak uzere toplamda 2 adet rx 9070 ekran karti siparisi verdim. Aradan 5-10dk gectikten sonra siparisimin iptal edildigini gordum. Fiyatin uygun oldugunu ve taksit avantajinin oldugunu dusunerek ayni siparisi tekrar olusturdum. Cok kisa bir sure sonra tekrar iptal edildi. Bu donguyu toplamda 4 kere yasadim. Ogle saatlerinde 5.kez siparis ettikten sonra iptal edilmedi. Bilgisayari kapatip disari ciktim ve aksam geldigimde tekrar iptal edildigini gordum. Bu durum uzerine 11 ekim aksami kardesime amazon hesabi acip ordan siparis verdik. 12 ekim sabahinda siparisin iptal edilip ucret iadesinin yapildigi ve kullanim ve satis kosullarini ihlal ettigimiz icin hesabin kapatildigina dair mail geldi. Ancak 16 Ekim sabahi kargo ile ekran kartlari geldi. Banka hesabini kontrol ettigimizde de odemenin alindigini gorduk.
Bugun saat 11.11'deki 1000tl'lik indirim kuponu ile kendi hesabimdan b650 tomahawk siparis ettim. Kardesimin hesabi kapatildigi icin kardesim de bir arkadasiminiz hesabindan ayni anakarti yine indirim kuponu ile siparis etti. Ancak ayni dakikada ikimizin siparisleri de iptal edildi. Ben iptal mailindeki itiraz linkinden itirazimi yaptim ancak 3 is gunu icerisinde donus olacagi soylendi ve suana kadar tarafima bir donus yapilmadi. Arkadasimin hesabina giden iptal mailinde ise oyle bir link bulunmamakta. Bizler de herkes gibi urunune sepet ekleyip siparis eden insanlariz. Kullandigimiz kredi kartlarinda herhangi bir limit problemi vs. de yok. Daha once basina boyle bir sey gelen var mi? Sorunu cozebilmek adina ne yapabiliriz, tecrubesi veya bilgisi olan var mi?
Bugun saat 11.11'deki 1000tl'lik indirim kuponu ile kendi hesabimdan b650 tomahawk siparis ettim. Kardesimin hesabi kapatildigi icin kardesim de bir arkadasiminiz hesabindan ayni anakarti yine indirim kuponu ile siparis etti. Ancak ayni dakikada ikimizin siparisleri de iptal edildi. Ben iptal mailindeki itiraz linkinden itirazimi yaptim ancak 3 is gunu icerisinde donus olacagi soylendi ve suana kadar tarafima bir donus yapilmadi. Arkadasimin hesabina giden iptal mailinde ise oyle bir link bulunmamakta. Bizler de herkes gibi urunune sepet ekleyip siparis eden insanlariz. Kullandigimiz kredi kartlarinda herhangi bir limit problemi vs. de yok. Daha once basina boyle bir sey gelen var mi? Sorunu cozebilmek adina ne yapabiliriz, tecrubesi veya bilgisi olan var mi?