Amazon siparişi neden engelliyor?

byavuz10

80+
Reaksiyon skoru
48
Amazondan tablet sipariş ettim birkaç dakika sonra iptal edildi maili geldi ve sebep olarak bunu söylüyor böyle saçma bir şey mi olur nasıl çözebilirim bunu
1709653625781.png

Yanlis bilmiyosam so 1 ay içinde 5 yada 7 adet sipariş verdiysen engelliyordu

Yanlis bilmiyosam so 1 ay içinde 5 yada 7 adet sipariş verdiysen engelliyordu
son 1 ay içinde sadece 1 siparişim var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Müşteri hizmetleri ile iletişime geç.

Ne Yani adamlara para fazla mı geliyor 🤣🤣
telefon numarası varmı ben bulamadım siteden iletişime geçemiyorum sipariş olarak gözükmediği için

Sizin hesabınızdan başka bir tanıdığınız benzer bir ürünü birkaç kez aldı mı?

ben 1 tane nivea nemlendirici krem aldım sistem iki defa iptal etti. Desteğe ulaştım sipariş İptali mailine itiraz yanıtı atın dediler

önceki siparişlerim de öyle fazla değilki toplamı 500 tlyi geçmiyor

Amazondan tablet sipariş ettim birkaç dakika sonra iptal edildi maili geldi ve sebep olarak bunu söylüyor böyle saçma bir şey mi olur nasıl çözebilirim bunu
Alıntıyı görüntüle
Bu sorun son 1 aydır bende de mevcut . Amazon’u aradım durumu bildirdim bana mail gönderdiler neymiş bir üründen fazla adet alırsak sistem alıcıyı satıcı olarak spamlıyor varmı böyle satmalık ya o zaman sınırlama getirin. Millet parasızlık kırılıyor, indirim olsa da bişeyler alsak diye. Amazon’da yavaş yavaş ipin ucunu kaçırmaya başladı.

Hocam günaydın, ben amazon dan tek hesaptan 1 mart tarihinde 7 ürün siparişi gectim, iptal olmadığı gibi onaylandı ve 4 u kargoya verilmiş görünüyor aynı urunlerin 3 unu şubat ayında almıştım üstelik.. Ali express den 5 ayrı hesaptan ilk alışveriş indirimiyle 5 ürün aldım hepsi onaylandı.. kargo süreci bekliyorum..yani amazon olayını anlamadım sizde neden öyle yaptığını...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,363
Üyeler
185,715
Son üye
Fatih_emin
Geri