klavyesiz kaldım sizce bu fiyattan almak mantıklı mı hızlı gelmesi çok önemli benim için. Satıcı amazon değil tek çekincem bu
Son düzenleme:
Aliexpress'de 2150 TL ve 7-9 günde geliyor. Ama 500TL size koymayacak bir rakamsa sorun değil en azından Amazon güvencesi ve hızlı kargo var.klavyesiz kaldım sizce bu fiyattan almak mantıklı mı hızlı gelmesi çok önemli benim için. Satıcı amazon değil tek çekincem bu
Alıntıyı görüntüle
+vergi ile benzer fiyatlara geliyor. Amazondaki direkt fiyatı trden gelecek klavye siparişi verdim gelince göreceğim. Teşekkürler yorum içinAliexpress'de 2150 TL ve 7-9 günde geliyor. Ama 500TL size koymayacak bir rakamsa sorun değil en azından Amazon güvencesi ve hızlı kargo var.
Vergi dahil 2150 TL.+vergi ile benzer fiyatlara geliyor. Amazondaki direkt fiyatı trden gelecek klavye siparişi verdim gelince göreceğim. Teşekkürler yorum için
aliexpresste vergi ile birlikte 2400tl gibi bir fiyata satılıyor bu fiyata vergi yoksa iyiklavyesiz kaldım sizce bu fiyattan almak mantıklı mı hızlı gelmesi çok önemli benim için. Satıcı amazon değil tek çekincem bu
Alıntıyı görüntüle
AliExpress'te vergi dahil 2077 TL'ye alabilirsiniz bankanızın dolar kuruyla max 2150-2200 TL'ye gelir.aliexpresste vergi ile birlikte 2400tl gibi bir fiyata satılıyor bu fiyata vergi yoksa iyi
vergi yok türkiyede satıcısı direkt aliexpressten 400tl fazlaya geldi ama klavyem olmadığı için aldım 15 gün beklemek istemedimaliexpresste vergi ile birlikte 2400tl gibi bir fiyata satılıyor bu fiyata vergi yoksa iyi
Yani siz bilirsiniz şimdiden hayırlı olsun.vergi yok türkiyede satıcısı direkt aliexpressten 400tl fazlaya geldi ama klavyem olmadığı için aldım 15 gün beklemek istemedim