sorun olmaz ekstra vergi çıkmaz.Bu ücretin dışında bir de 95 TL kargo ücreti çıkıyor gümrükte takılma gibi bi durum olur mu veya ekstra ücret ödemem gerekir mi ?
Alıntıyı görüntüle
ürün amazon ve amazon lojistik ile gönderiliyorsa arkanıza bakmadan alınBu ücretin dışında bir de 95 TL kargo ücreti çıkıyor gümrükte takılma gibi bi durum olur mu veya ekstra ücret ödemem gerekir mi ?
Alıntıyı görüntüle
prime üye olduğum halde 95 tl ödeme çıktı kargo ve paketleme ücreti olarakPrime üye olursan yurt dışı kargoları da ücretsiz 150tl üzeri. Alabilirsin amazonda kolay kolay sorun çıkmaz çıkınca da çözülüyor
sordum kimse cevap vermedi şahsen 2100 edeceğini düşünüyorum tam ihtiyacıma yönelik siz ne önerirdiniz ?bu mouse hayatta 2100 etmez daha gecen sene 400 e satilip duruyordu itopyada daha iyi muadilleri var
prime teslimat seçeneği bulamadımPrime üye olursan yurt dışı kargoları da ücretsiz 150tl üzeri. Alabilirsin amazonda kolay kolay sorun çıkmaz çıkınca da çözülüyor
Hocam ben alışveriş yaptığında kargo ücretsiz olduprime üye olduğum halde 95 TL ödeme çıktı kargo ve paketleme ücreti olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:
sordum kimse cevap vermedi şahsen 2100 edeceğini düşünüyorum tam ihtiyacıma yönelik siz ne önerirdiniz ?
prime teslimat seçeneği bulamadım
Alıntıyı görüntüle
Bir de hocam amazon normalde tahmin edilen tarihten erken gönderiyor kargoları televizyon aldım geçen ay 2 hafta sonra gelicek gözükürken 3. gün kurulumunu yapıyordum yurt dışı alışverişinde gecikme ne kadar olur ?
haste wireless viper v2 pro njnjutso modelleri cok daha iyilerprime üye olduğum halde 95 TL ödeme çıktı kargo ve paketleme ücreti olarak
sordum kimse cevap vermedi şahsen 2100 edeceğini düşünüyorum tam ihtiyacıma yönelik siz ne önerirdiniz ?
prime teslimat seçeneği bulamadım
Alıntıyı görüntüle
Bir de hocam amazon normalde tahmin edilen tarihten erken gönderiyor kargoları televizyon aldım geçen ay 2 hafta sonra gelicek gözükürken 3. gün kurulumunu yapıyordum yurt dışı alışverişinde gecikme ne kadar olur ?
Prime üye olursan yurt dışı kargoları da ücretsiz 150tl üzeri. Alabilirsin amazonda kolay kolay sorun çıkmaz çıkınca da çözülüyor
Ücretsiz olmuyor, bazen fiyata ithalat ücreti depozitosu dahil oluyor.Hocam ben alışveriş yaptığında kargo ücretsiz oldu
Ücretsiz oluyor. Aldığım ürün prime olmadan daha pahalıydı. Prime üyelik aldım hemen 172tl civarında daha ucuza gelmiştiÜcretsiz olmuyor, bazen fiyata ithalat ücreti depozitosu dahil oluyor.