Neler Yeni

Amazon Türkiye Adamdır

Poyraz Efendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Ender Kaynarca
Onu bunu bilmem ben trendyolcuyum aga

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Değerli arkadaşlar geçenlerde anneme ve babama hediye olsun diye Trendyol'dan Galaxy S10+ aldım. Sağolsun Trendyol Samsung Türkiye orijinal hesabı 10 gün kargo yapamadı. Neyse dayanamadım ve iptal ettim Amazon Türkiye'den Prime ile sipariş verdim ve tam 20 saatte siparişlerim geldi! Sen adamsın diyorum peki neden? daha önce Hepsiburada ve Trendyol'un express kargolarını da kullandım kampanya döneminde express olmasına rağmen 3 günden önce getiren görmedim.

Amazon bebeğim

Alıntıyı görüntüle

Trenyol

Alıntıyı görüntüle
İşte bu yüzden Amazon!
Bi de hala Amazon güvenli mi diye soranlar var :D

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,808
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Prime üyelerine battlefield 3 hediye ediyor şu anda.Müşterileri çok önemsiyen nasir firmalardan
Sağol kanka söylediğin için, aldım hemen.
Ayrıca Turmoil de veriyor çok güzel oyun zamanında 200TL idi tavsiye ederim.

Laz53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Mert kar
Değerli arkadaşlar geçenlerde anneme ve babama hediye olsun diye Trendyol'dan Galaxy S10+ aldım. Sağolsun Trendyol Samsung Türkiye orijinal hesabı 10 gün kargo yapamadı. Neyse dayanamadım ve iptal ettim Amazon Türkiye'den Prime ile sipariş verdim ve tam 20 saatte siparişlerim geldi! Sen adamsın diyorum peki neden? daha önce Hepsiburada ve Trendyol'un express kargolarını da kullandım kampanya döneminde express olmasına rağmen 3 günden önce getiren görmedim.

Amazon bebeğim

Alıntıyı görüntüle

Trenyol

Alıntıyı görüntüle
Amazon adamdır itopya değildir 13 gün oldu

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Amazon bebeğim

Alıntıyı görüntüle

Trenyol

Alıntıyı görüntüle
Bir Atasözü Der ki : Gidecen görecen de alacan @Abdullah Hacıgül :)

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Sizden böyle bir konu başlığı beklemezdim.

Sağ olsunlar, akşam saati sipariş ettiğim monitörü ertesi günün saat 8'inde elime ulaştırdılar. Amazon Türkiye adamdır. :)

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çarşamba günü sipariş ettiğim ürün pazartesi günü adresini verdiğim yakınımın eline ulaştı, gerçekten hızlı lar

Top Bottom