İşte bu yüzden Amazon!Değerli arkadaşlar geçenlerde anneme ve babama hediye olsun diye Trendyol'dan Galaxy S10+ aldım. Sağolsun Trendyol Samsung Türkiye orijinal hesabı 10 gün kargo yapamadı. Neyse dayanamadım ve iptal ettim Amazon Türkiye'den Prime ile sipariş verdim ve tam 20 saatte siparişlerim geldi! Sen adamsın diyorum peki neden? daha önce Hepsiburada ve Trendyol'un express kargolarını da kullandım kampanya döneminde express olmasına rağmen 3 günden önce getiren görmedim.
Amazon bebeğim
Alıntıyı görüntüle
Trenyol
Alıntıyı görüntüle
Sağol kanka söylediğin için, aldım hemen.Prime üyelerine battlefield 3 hediye ediyor şu anda.Müşterileri çok önemsiyen nasir firmalardan
Amazon adamdır itopya değildir 13 gün olduDeğerli arkadaşlar geçenlerde anneme ve babama hediye olsun diye Trendyol'dan Galaxy S10+ aldım. Sağolsun Trendyol Samsung Türkiye orijinal hesabı 10 gün kargo yapamadı. Neyse dayanamadım ve iptal ettim Amazon Türkiye'den Prime ile sipariş verdim ve tam 20 saatte siparişlerim geldi! Sen adamsın diyorum peki neden? daha önce Hepsiburada ve Trendyol'un express kargolarını da kullandım kampanya döneminde express olmasına rağmen 3 günden önce getiren görmedim.
Amazon bebeğim
Alıntıyı görüntüle
Trenyol
Alıntıyı görüntüle
Nasıl ya pc için mi ps4 içinmi?Sağol kanka söylediğin için, aldım hemen.
Ayrıca Turmoil de veriyor çok güzel oyun zamanında 200TL idi tavsiye ederim.
Bir Atasözü Der ki : Gidecen görecen de alacan @Abdullah HacıgülDeğerli arkadaşlar geçenlerde anneme ve babama hediye olsun diye Trendyol'dan Galaxy S10+ aldım. Sağolsun Trendyol Samsung Türkiye orijinal hesabı 10 gün kargo yapamadı. Neyse dayanamadım ve iptal ettim Amazon Türkiye'den Prime ile sipariş verdim ve tam 20 saatte siparişlerim geldi! Sen adamsın diyorum peki neden? daha önce Hepsiburada ve Trendyol'un express kargolarını da kullandım kampanya döneminde express olmasına rağmen 3 günden önce getiren görmedim.
Amazon bebeğim
Alıntıyı görüntüle
Trenyol
Alıntıyı görüntüle
PC için.Nasıl ya PC için mi ps4 içinmi?