kolonya
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Aga be keşke ps4 için verselerdi olsun ne zamana kadar bu kampanya?PC için.
Aga be keşke ps4 için verselerdi olsun ne zamana kadar bu kampanya?PC için.
30 Aralık.Aga be keşke ps4 için verselerdi olsun ne zamana kadar bu kampanya?
8tl biriktirip paparaya yatırırım ama sorun şu ki buralarda yatırabileceğim atm yok anneme yada babama veririm o yatırır.30 Aralık.
Hepsiburadadan aldığım monitör 7 günde geldi aoc c27g2ze SATICI:hepsiburada dıBenim için hız sıralaması;
1- Amazon ve Hepsiburada
2- Trendyol
valla bilemem ben hiç sıkıntı yaşamadım.Hepsiburadadan aldığım monitör 7 günde geldi aoc c27g2ze SATICI:hepsiburada dı
Ürün sağlam geldi hepsiburadadan 2 günde gelen siparişim oldu hepsiburadadan çok şey aldım en fazla 4 günde gelirdi ama bu sefer nedense 7 gün sürdü hepsiburada kargoya 2günde verdi suç hepsijetin monitörü işgünü olmasına rağmen dağıtma merkezinde 2 gün bekledi yoğunluktan galiba ürün sağlam geldi ya gerisi önemli değilvalla bilemem ben hiç sıkıntı yaşamadım.
ben bilmem bana 12 saatte de gelmişliği var. Normal kargo ile de en fazla 2 gün.Ürün sağlam geldi hepsiburadadan 2 günde gelen siparişim oldu hepsiburadadan çok şey aldım en fazla 4 günde gelirdi ama bu sefer nedense 7 gün sürdü hepsiburada kargoya 2günde verdi suç hepsijetin monitörü işgünü olmasına rağmen dağıtma merkezinde 2 gün bekledi yoğunluktan galiba ürün sağlam geldi ya gerisi önemli değil
Tamamen şans işi hepsiburada iyidirben bilmem bana 12 saatte de gelmişliği var. Normal kargo ile de en fazla 2 gün.
horoz lojistikten nefret ediyorum adamlar bi masayı 3 ayda getirdilerHoroz Lojistik (!):
Alıntıyı görüntüle
AGT'den nefret ediyorum adamlar bi zarfı 2.5 Ayda getirdiler.horoz lojistikten nefret ediyorum adamlar bi masayı 3 ayda getirdiler