Amazon Türkiye'den mi yoksa normal sitesinden mi almıştınız?Pil almıştım bir süre önce. Pillerin performansı çok kötüydü ve sadece 35 liralık bir üründü yanlış hatırlamıyorsam. Amazon'u aradım pilleri istemeden iade yaptılar![]()
Türkiye. Yurt dışında da iade konusunda aynı şeyi yaşadım amaAmazon Türkiye'den mi yoksa normal sitesinden mi almıştınız?
Alışık olmadığımız hareketlerTürkiye. Yurt dışında da iade konusunda aynı şeyi yaşadım ama![]()
Amazon Tr nin de böyle iyi davranması iyiymiş.Pil almıştım bir süre önce. Pillerin performansı çok kötüydü ve sadece 35 liralık bir üründü yanlış hatırlamıyorsam. Amazon'u aradım pilleri istemeden iade yaptılar![]()
Bu cep telefonlarında herhangi siteden alımda 14 gün içinde iade alıyorlar mı, cihazda sorun harici almıyor çoğu site diye duydum.30 günü bilmiyorum ama internet alışverişlerinde 14 gün koşulsuz iade hakkı var.
3D Secure daha gelmemiş.
Aynen, katılıyorum.Alışık olmadığımız hareketlerYurtdışı Amazon ile ilgili aynı böyle bir yorum görmüştüm ve şaşırmıştım. Türkiye'yi görünce daha çok şaşırdım. Durum malum bazen sorunlu ürünü iade etmek istediğimizde bile insanın imanını gevreten siteler var.
Telefonun kutusu açılıp kullanıldığı için bir çok satıcı 14 gün dolmamasına rağmen iade almıyor diye duyuyorum. (İnternet satışı)Şahsen ben yerli sştelere daha talibim. N11 vazgeçilmez adresim olmuş durumda. 3 yıldır kullanıyorum gayet memnunum hiçbir satıcıyla sıkıntı yaşamadım.