Amazon Türkiye kargo süresi

Squex

80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,673
Arkadaşlar bugün amazon üzerinden kettle siparişi verdim resimde gösterildiği gibi 1 haftada mı gelir yoksa daha önce mi gelir? Amazon prime üyesiyim kaç güne gelir tahmini? 1 hafta prime için uzun geldi amazondan ilk alışverişim bilgim yok.

Ekler

• Screenshot_48.png
    Screenshot_48.png
    118 KB · Hit: 79
Arkadaşlar bugün amazon üzerinden kettle siparişi verdim resimde gösterildiği gibi 1 haftada mı gelir yoksa daha önce mi gelir? Amazon prime üyesiyim kaç güne gelir tahmini? 1 hafta prime için uzun geldi amazondan ilk alışverişim bilgim yok.
sana yazmış 6 ocak diye daha niye soruyon ki

1 Hafta en kötü ihtimal. Çok siparişim oldu hiç 4 gün geçmedi.

Orada en geç eline ulaşacak süreyi gösterir daha erkende olabilir.

bana dediği tarihten 1 gün önce gelmişti

sana yazmış 6 ocak diye daha niye soruyon ki
kettle bozulduğu için acil lazım ve 1 hafta prime için fazla geldi çoğu kişiye 1 2 günde ellerine ulaşmış bende bilgim olmadığı için foruma danışmak istedim

kettle bozulduğu için acil lazım ve 1 hafta prime için fazla geldi çoğu kişiye 1 2 günde ellerine ulaşmış bende bilgim olmadığı için foruma danışmak istedim
Şöyle senin konumun desteklerse 1 günde filan geliyordu diye biliyorum ama ben mesela kayserideyim buraya 1 günde gelmiyor

O yazdığı tarihtir bende prime kullanıcısıyım eğer prime ile alınmış bir kargo ise bir problem çıkarmaz .
Ancak o tarihten erken gelme ihtimalide var .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,191,803
Üyeler
189,159
Son üye
eyupyx
Geri