Amazon Türkiye Ürün garantisi

Evet fatura garanti belgesi gibi bir şeydir ancak içinden garanti belgesi çıkmaması gerçekten imkansız.
Evet Çıkmadı
Garanti olmaması imkansız, garantisiz ürün asla göndermez Amazon. Garanti belgesinin hiçbir kutudan çıkmadığını ilet ve nedenini sor.

Garanti olarak 2 seçeneğin var ya Amazon'a gönderirsin ya da ürünün garanti sunduğu firmaya. Yani bu seçim sana kalmış. Ama garanti belgesi çıkmamış olması gerçekten hala inanılmaz geliyor, kesinlikle bir mail at.
Teşekkürler.Dediğin gibi mail attım. 12 saatten biraz sonra aradılar.
Aynen yazdıklarımı sordum Garanti belgesi çıkmamasına müsteri hizmetleride şaşırdı. Depoda unutulmuş veya kargolama aşamasında unutulmus olabilir dedi. Bunun icin ozür dilediler ve Faturalarında garanti yerine geçtiğini belirttiler
Ve Ürunlerin 2 yıl garanti sureleride var imis
Aynı konuyu merak edenler olursa diye sonucu yazdım buraya 😁
DEWAMKEE...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet Çıkmadı

Teşekkürler.Dediğin gibi mail attım. 12 saatten biraz sonra aradılar.
Aynen yazdıklarımı sordum Garanti belgesi çıkmamasına müsteri hizmetleride şaşırdı. Depoda unutulmuş veya kargolama aşamasında unutulmus olabilir dedi. Bunun icin ozür dilediler ve Faturalarında garanti yerine geçtiğini belirttiler
Ve Ürunlerin 2 yıl garanti sureleride var imis
Aynı konuyu merak edenler olursa diye sonucu yazdım buraya 😁
DEWAMKEE...
Ha birde olurda urunu garantiye yolladınız
Almazlarsa para iadesi veya urun degisimi yaparız dediler

Garanti çıkmaması bazen olabiliyor sıkıntı olacak bir durum değil. Zaten ona da bakmıyorlar fatura yeterli. Ben Cloud 2 almıştım indirimdeyken yaklaşık 2-3 hafta önce sanırım. Küçük bir cızırtı sorunu var gibi direkt değişim sağladılar yenisiyle. Hiçbir şey de istemediler. Sadece ürünü gönderdim. Başka bir firma olsa yok hijyenik ürün yok bilmem ne falan diye kırk takla attırıyor insana.

o nasıl oldu hocam
Kapalı 1900tl ye H150i aldım amazondan. Sonra elden bir abiden açılmamış itopya'dan alınmış ürünü 1400e aldım. Amazona 1900e aldıgım ürünü iade talebi açtım ürünüde itopya malını yolladım aldılar.

Kapalı 1900tl ye H150i aldım amazondan. Sonra elden bir abiden açılmamış itopya'dan alınmış ürünü 1400e aldım. Amazona 1900e aldıgım ürünü iade talebi açtım ürünüde itopya malını yolladım aldılar.
Baya etik bir davranış tebrik ederim.

Helal olsun kardeşim, çok güzel bir hareket. Bu arada banın açılmış. Üslubuna dikkat etmelisin bir daha yememen için.

Belli ki sana göre yok. Ama bu bildiğin dolandırıcılık haberin olsun.
Kardeşim 1 adet amazon malı ile 1 adet itopya malı arasında fark yok o yüzden amazonda aldığın ürünü itopya ya itopya dan aldıgın rünü amozona verebilirsin.
Bu iki firmadan ürünlerine üzerine kendi barkodlarını vurmuyor.

Kardeşim 1 adet amazon malı ile 1 adet itopya malı arasında fark yok o yüzden amazonda aldığın ürünü itopya ya itopya dan aldıgın rünü amozona verebilirsin.
Bu iki firmadan ürünlerine üzerine kendi barkodlarını vurmuyor.
Tamam işte bu dolandırıcılık anla artık lütfen. Savunduğun şeyin farkında bile değilsin.

Tamam işte bu dolandırıcılık anla artık lütfen. Savunduğun şeyin farkında bile değilsin.
Kardeşim yanlış anlamada Açılmamış ürünü geri iade etmem nasıl dolandırıcılık ?
Kasadan söküp çizilmiş kullanılmış şeyi iade etmem normal ama kapalı malı iade etmem mi dolandırıcılık.

Kardeşim yanlış anlamada Açılmamış ürünü geri iade etmem nasıl dolandırıcılık ?
Kasadan söküp çizilmiş kullanılmış şeyi iade etmem normal ama kapalı malı iade etmem mi dolandırıcılık.
Evet dolandırıcılık. Hala anlamaman çok ilginç.

Faturayı istersen yollarlar bazen çıkmıyor sebebini bilmiyorum.
Garanti belgesi kesin olmalı.
Garantiye gelirsek Amazon'da garanti yok sadece iade var. Parçaların bozulursa yetkili servise gönderebilirsin.
Daha doğru ifade edersem garantili ürün satıyorlar ama garanti kısmı ile uğraşmıyorlar, sen kendi servisine yolluyorsun.

amazondan aldığın ürünü nie yollamadın açmış mıydın?

Geri