Amazon veya Disney'den Dizi Önerileri

Alioskii

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
445
Dostlar canım fena sıkılıyor. Bu iki platformda üyeliğim var. Ne izlememi önerirsiniz? Izlediklerim TWD, Sons of anarchy, World beyond, Lost, opponheimer, chernobyl, prison break hatirladiklarim bu kadar

Son düzenleme:
Primeda
İnfaz Listesi - Fena diziydi
Gayribeyefendi Savaş Dairesi - Baya eğlenceli bir filmdi
Cross - Bu da iyiydi sardı
Mentalist - GOAT
Citadel Diana - İzlenir
Düğüm (Türk yapımı ve gerçekten çok iyiydi)
Happy Death Day - Çerez
No Hard Feelings - İyi filmdi güldürdü

Primeda
İnfaz Listesi - Fena diziydi
Gayribeyefendi Savaş Dairesi - Baya eğlenceli bir filmdi
Cross - Bu da iyiydi sardı
Mentalist - GOAT
Citadel Diana - İzlenir
Düğüm (Türk yapımı ve gerçekten çok iyiydi)
Happy Death Day - Çerez
No Hard Feelings - İyi filmdi güldürdü
Cross ile başlıyorum teşekkürler

Dostlar canım fena sıkılıyor. Bu iki platformda üyeliğim var. Ne izlememi önerirsiniz. Izlediklerim TWD, Sons of anarchy, World beyond, Lost, opponheimer, chernobyl, prison break hatirladiklarim bu kadar
amazon pirmeda
the expanse(şiddetle tavsiye ederim bilim kurgu seviyorsanız)
wheel of time (lotr tarzı filmleri seviyorsanız bunu da beğenirsiniz)
reacher(aksiyon gerilim tarzı severseniz tavsiye ederim)
invincible(animasyon olsun ama gerçekten kaliteli olsun derseniz beğendiğim animasyonalrdan normal dizi gibi hissettiriyor)
the boys(+18 içerik fakat aksiyon fan)tastik ögeler zirvede yine beğendiğim gerçekten kaliteli yapımlardan biri)
fallout(oyundan diziye uyarlkanmış çok kaliteli bir yapım izlerken her bölümde ayrı bir şaşkınlık yaşadım desem yeridir şiddetle tavsiye ederim)
mr robot(hacker bilgisayar tarzı şeylere merakınız varsa kesinlikle ilginizi çekecektir bayağı iyi dizilerden)
The peripheral( uzun olmasın ama aksiyon bilim kurguyu da tam zirvede yaşatsın keşke devamı olsa dediğim dizilerden tavsiye ederim)

şimdilik aklıma bunalr geldi disney kullanmadığım için o tarafı bilmiyorum maleesef

The Boys ciddi çok iyi ama ben olsan Star Kötü Güçlere Karşı izlerim☺️
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu hayatta biliçli olarak çizgi film izlemekten daha eğlenceli bir şey yok.

The Boys
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazon'un en harika dizisidir.

Teşekkür ediyorum hepinize, sırayla bakacağım.

Çizgi dizi olur mu acaba olacaksa da Amphibia'ya bakın derim görünüşü çocuklara hitap eder gibi gözükebilir ama ilerleyen bölümler pek de çocuklara uygun değil

Game of Thrones izle.

İlk sezonu izleyip sıkılıp bırakmıştım, sonradan sarar diyorsanız bir bakarım.
Hocam son dakika öğrendiğim bilgi ile Sopranos isimli şaheserin Amazon Prime'da olduğunu öğrendim. Tavsiye ederim.

Geri