Neler Yeni

Amazon ya da herhangi bir yabancı siteden nasıl kart takip ediyorsunuz?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhabalar, bende artık yurtdışı alışveriş sitelerinden uygun fiyata bir kart almak istiyorum, bütün millet 5000 civarına 3060 alıyor bende almak istiyorum. Bana taktik falan verin bende geldiği gibi kapayım ya da bir link atayım satıcı linki o linke aralıklarla girip stok bakayım?

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
Merhabalar, bende artık yurtdışı alışveriş sitelerinden uygun fiyata bir kart almak istiyorum, bütün millet 5000 civarına 3060 alıyor bende almak istiyorum. Bana taktik falan verin bende geldiği gibi kapayım ya da bir link atayım satıcı linki o linke aralıklarla girip stok bakayım?
o fiyatlarda nerde satılıyormuşki öyle olsa duman ederler orayı bizimkiler

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
Valla hocam yanılmıyorsam amazon olması lazım forumdan arkadaşlar paylaşıyor arada bende orada gördüm.
o zaman amazonun yurtdışı sitesinde galiba yoksa Türkiyede gözükenler piyasayla aynı

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,151
İsim
Oğuz Oğuz
Siz kart aldınız mı hocam hiç oradan?
Hayır ama alan çok gördüm. Genellikle alan kişilerin yarısının siparişleri iptal oluyor ve banlanıyorlar ama yarısının geliyor. Bildiğim kadarı ile ucuza geliyor ama garantisiz oluyor.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
o zaman amazonun yurtdışı sitesinde galiba yoksa Türkiyede gözükenler piyasayla aynı
Aynen hocam ben Amazon TR'ye bakmıştım fiyatlar uygun değildi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır ama alan çok gördüm. Genellikle alan kişilerin yarısının siparişleri iptal oluyor ve banlanıyorlar ama yarısının geliyor. Bildiğim kadarı ile ucuza geliyor ama garantisiz oluyor.
Sipariş iptal olduğunda para iadesi oluyor değil mi? Ve nasıl bir ban oluyor?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,151
İsim
Oğuz Oğuz
Aynen hocam ben Amazon TR'ye bakmıştım fiyatlar uygun değildi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sipariş iptal olduğunda para iadesi oluyor değil mi? Ve nasıl bir ban oluyor?

Top Bottom