vallaha hocam 20 TL kargo ücreti de verecez artık amazon sıkıntı baya ekstra ücret çıkar amazondan diye düşünüyorum. satıcı amazon değil başka biri çünkü. 50 100 TL daha fazla olsun kargo beklemeyin ekstra ücret riskide olmasın
hocam şu ana kadar n11 den aldığım her alışverişimde aldım geri ödeme sitesindede satıcıyla ilgili bir şey demiyor bakın isterseniz ben hiç sorun yaşamadım
bu parça hocam dongle fareye yakın olsun diye kullanıliyor arata sinyal vs girmesin diye ve benim odamda modem var bundan dolayı canımı sıkıyor reddittede bu konudan şikayetçi olanlar var
bu parça hocam dongle fareye yakın olsun diye kullanıliyor arata sinyal vs girmesin diye ve benim odamda modem var bundan dolayı canımı sıkıyor reddittede bu konudan şikayetçi olanlar var
Mesaj otomatik birleştirildi:
şu kadar güzel bir mouse yap içine şu parcayı koyma komik gercekten yede skatez flnda tok ztn darmosharkda en azindin var
dragonfly f1 pro var turkiyeye gelmesini bekliyorum veya amazonda satisa cikmasini oda baya iyi gorunuyor bu fiyat bandinda
bahsettiğim mouse bu hocam bu arada merak edersen diye