Hocam bazılarına full ödeme yapılmış. Ondan sorayım dedim ispanya üzerinden kart düşürdüm de uygun fiyata. Biraz araştırayım eğer vergi tam ödeme gelirse 7.200 e geliyorÖrnek veriyorum alırken sepette 100 dolar vergi ödedin. Gümrükten geçerken 90 dolar vergi tuttu. Kalan 10 doları alışveriş yaptığın karta iade ediyor. Geçen ay ekran kartı almıştım yaklaşık 1-2 hafta sonra 11 dolar geri ödeme geldi. Fazla çıkma durumunda geçerli o ödeme. Yoksa tamamen vergiyi geri ödeme gibi bir durum geçerli değil.
Ben hiç denk gelmedim biraz absürt geldi açıkçası. Bende İspanya üzerinden almıştım Rog Strix 3060 modelini. Vergi dahil 7Kya gelmişti.Hocam bazılarına full ödeme yapılmış. Ondan sorayım dedim ispanya üzerinden kart düşürdüm de uygun fiyata. Biraz araştırayım eğer vergi tam ödeme gelirse 7.200 e geliyor
Bende başka forumda gördüm hocam atarım sizeBen hiç denk gelmedim biraz absürt geldi açıkçası. Bende İspanya üzerinden almıştım Rog Strix 3060 modelini. Vergi dahil 7Kya gelmişti.
Merak ettim denk gelirse atarsan sevinirim.Bende başka forumda gördüm hocam atarım size
Merak ettim denk gelirse atarsan sevinirim.
Vay be arkadaş şanslıymış ihtimal vermiyorum normalde böyle bir duruma djdjdAlıntıyı görüntüle
Sonunda buldum hocam mobilden zor oldu bshssj
Yapmayın yaVay be arkadaş şanslıymış ihtimal vermiyorum normalde böyle bir duruma djdjd
Yani buna güvenerek bir şey alma. İlk defa gördüm. Biz arkadaşlarla da bu sene sık sık kart aldık amazondan hiç denk gelmedi.Yapmayın yabu beni üzdü accik