Neler Yeni

Amazonda Sahte Ürün Olma İhti̇mali̇ Var Mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğitcan Yiğit
merhaba bir işlemci almayı planlıyorum fiyat araştırması yaparken bir şey farkettim ve garibime geldi itopya satılan aynı işlemci ile amazonda satılan aynı işlemci arasında 1000 tl fark var bu normal midir? Sahte ürün çıkma ihtimali var mıdır?

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz
merhaba bir işlemci almayı planlıyorum fiyat araştırması yaparken bir şey farkettim ve garibime geldi itopya satılan aynı işlemci ile amazonda satılan aynı işlemci arasında 1000 TL fark var bu normal midir? Sahte ürün çıkma ihtimali var mıdır?

Teknobiyotik satıcı sahte çıkmaz

şahin doğan

80+ Platinum
İşlemcinin sahtesini ilk kez duyuyorum. Sahte olma imkanı yok.

foolhardy0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
bayhangozukara
merhaba bir işlemci almayı planlıyorum fiyat araştırması yaparken bir şey farkettim ve garibime geldi itopya satılan aynı işlemci ile amazonda satılan aynı işlemci arasında 1000 TL fark var bu normal midir? Sahte ürün çıkma ihtimali var mıdır?

Belki de fan olmadığı içindir bilmiyorum tam ama.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,565
İsim
ali

teknobiyotik satıyor amazonda da sahte olucağını düşünmüyorum

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Belki de fan olmadığı içindir bilmiyorum tam ama.
İkisinde de yok.

Hayır şahsen asıl itopyadaki sahte olabilir amazondaki daha guvenilir. Amazon dururken İtopyaya falan mı güvenicem. Satıcı teknobiyotik gerçi. Teknobiyotikte güvenilir.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,289
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Satıcı Amazon ise ‰1 felan ihtimal, eğer satıcı Amazon değilse ki burada satıcı Teknobiyotik. Böyle durumlarda mağaza yorumlarına bakınca sahtekar mı değil mi anlaşılır, eğer mağaza yorumu yoksa ve fiyat çok absürt ise alma. Teknobiyotik güvenilirdir, alabilirsin, kendi siteleri de mevcut.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
İtopya ucuz satacak diye bir şey yok amazon bana kalırsa daha güvenilir ve bir durum olduğunda amazon kendisi ilgileniyor mağaza ile aranda hallet gibi bir durum olmuyor ki satıcı teknobiyotik öyle kötü bir firma değil

Can...

80+ Platinum

TeknoBiyotik ten önermem hocam macun bile almayın bana kalırsa ben bulaşmam yerinde olsam

Top Bottom