şuan kulaklık 1699 tl kara cumada falan daha indirime girer mi bir fikriniz var mı ?
ikincisi ise 6 ay taksit ile mi almak daha mantıklı yoksa nays ile %15 geri ödemeli mi ?
İlk olarak stok sorunu olmazsa daha da düşer. İkinci soru ise tamamen kişiye göre. Ben şahsen taksiti tercih ediyorum.
şuan kulaklık 1699 TL kara cumada falan daha indirime girer mi bir fikriniz var mı ?
ikincisi ise 6 ay taksit ile mi almak daha mantıklı yoksa nays ile %15 geri ödemeli mi ?
bunlar dışında bu marka HP ye geçti malzeme kalitesi geri dönüştürülmüş oldu yanlışım yoksa ki sanmam çünkü kalitesi aşırı düştü yandaki plastık parçalar çatlıyor veya kırılıyor kullanılmaz hale geliyor ben önermiyorum bu saaten sonra bende var 2 senedir padler bile çatlamadı eski kingston ürünü
şuan kulaklık 1699 TL kara cumada falan daha indirime girer mi bir fikriniz var mı ?
bu kadar para verilmez onabende bu var memnunum tavsiye ederim
BUNU CEVABINI BİLEN VAR MInays kartı ile şuana kadar 80 TL hediye para iadesi aldım 200 e tamamlayıp 120 TL mi vericek geri iade yoksa 200 TL direkt iade mi yapacak bilen var mı ?