Neler Yeni

Yardım Amazon'dan 2.El Yüksek Performanslı Gaming Notebook Almak

Thrill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Atakan
2X4JRe.png

Merhaba arkadaşlar merak ettiğim bir konu hakkında bilgi edinmek istiyorum "Amazon üzerinden 2.el yüksek performanslı laptop almak"

• Daha önce alan ya da bilgisi olan var mı aramızda?
  • Gümrükten geçiyor mu? Vergi vs. çıkıyor mu?
  • Kargo süreci nasıl işliyor? Hangi firmalar taşıyor? Ücret ne oluyor?
  • Garanti durumu ve satıcıya güven nasıl işliyor?
  • Problem olduğunda iade edilebiliyor mu?

Satılan bazı bilgisayarlar. Benim gibi ilk defa ve bu kadar ucuz olduğunu görenler şaşıracaktır.

Acer Predator Helios 300 Gaming Laptop 43.9 cm (17.3 Inch Full HD IPS 144 Hz) Intel Core i7-9750H Win 10 Home Black/Blue
545€ i7-9750H - 144Hz 17.3" - RTX 2070 - 1TB SSD - 16GB RAM

OMEN by HP 15 Gaming Laptop on Amazon
545€ i7-9750H - 240Hz 15" - RTX 2070 MAX Q - 512GB SSD - 16GB RAM

Medion Erazer X17803 (17.3 Inch) (Intel Core i7-9750H, 32GB DDR4 RAM, 1TB HDD, 512GB PCIe SSD, 144 HZ Display, NVIDIA GeForce RTX 2060 8GB GDDR6, Win 10 Home
545€

enesso23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Enes So
Kardeşim iyi güzel ama ikinci el sonuçta görmeden alacan değişilmiş parçaları falan olabilir bence hiç girme

Krypto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
alkan korkmaz
bence alınmaz laptoplar sıkıntı şeyler içinde oynama yapsalar bile anlayamazsın içine ucuz bi bilgisayar malzemeleri yollar kitlerler sana türkiyeden ikinci el görerek laptop al bence

Thrill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Atakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim iyi güzel ama ikinci el sonuçta görmeden alacan değişilmiş parçaları falan olabilir bence hiç girme
bence alınmaz laptoplar sıkıntı şeyler içinde oynama yapsalar bile anlayamazsın içine ucuz bi bilgisayar malzemeleri yollar kitlerler sana türkiyeden ikinci el görerek laptop al bence
Bende farkındayım böyle riskler olduğunun. Yinede Amazonda satılıyor ve Almanca da olsa alıp yorum yapanlar vs var.
Dahan önce alan falan var mı merak ediyorum. Burada bu özellikler ve bu fiyata imkansız böyle Notebook almak 2.el bile olsa.
Gerekirse siparişi Almanya'dan verdirebilirim akrabalarım var.

Krypto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
alkan korkmaz
Bende farkındayım böyle riskler olduğunun. Yinede Amazonda satılıyor ve Almanca da olsa alıp yorum yapanlar vs var.
Dahan önce alan falan var mı merak ediyorum. Burada bu özellikler ve bu fiyata imkansız böyle Notebook almak 2.el bile olsa.
alıcaksanız bile iyice araştırmanızı tavsiye ederim

enesso23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Enes So
KArdeşim Almanyadan kuzen falan varsa bi alo de mediamarkt orda ucuz oluyo moruk çaksınlar sana bi sağlam laptop boşver amazonu veya orda onlar sağlam ikinci el gidip bizzat alsınlar bizimkilerde hep almanyada öyle yapıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,593
Üyeler
167,336
Son üye
YIGIT186
Top Bottom