Neler Yeni

Amazon'dan 5080'i iade edebilir miyim?

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Kerem Eldes
Kartı alam 1 ay kullanam iade edem ne güzel. Kusura bakma da umarım almazlar iade öyle saçmalık mı olur satıcının ne suçu günahı var
Hocam gerçekten bu dediğiniz ayıp, kusura bakma da 60k para verdim, deliler gibi çalışıp kazandığım parayla... Günün sonunda bana satın aldığımdan farklı bir ürün gönderildi, satın almak istemediğim bir modeldi bu ama gene de kullandım baktım memnun değilim diğer alternatiflere baktım ama fiyatları çok yüksekti o yüzden 60k verdiğim parayla mağdurluğumu kabul edip kullanmaya devam ettim. Bugün satın aldığım karttan 8 bin lira daha ucuza soğutma performansı çok daha iyi olan, görsel olarak da daha göze hitap eden bir model gördüm şimdi amazon'un bana sunduğu iade hakkını kullanmayıp, 40k maaşlı ben aylık milyonlarca liralık satış yapan büyük bir firmanın canı yanmasın diye hakkımı kullanmayayım mı anlamadım? Bu ne kadar saçma sapan bir mantık

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Deniz
Hocam gerçekten bu dediğiniz ayıp, kusura bakma da 60k para verdim, deliler gibi çalışıp kazandığım parayla... Günün sonunda bana satın aldığımdan farklı bir ürün gönderildi, satın almak istemediğim bir modeldi bu ama gene de kullandım baktım memnun değilim diğer alternatiflere baktım ama fiyatları çok yüksekti o yüzden 60k verdiğim parayla mağdurluğumu kabul edip kullanmaya devam ettim. Bugün satın aldığım karttan 8 bin lira daha ucuza soğutma performansı çok daha iyi olan, görsel olarak da daha göze hitap eden bir model gördüm şimdi amazon'un bana sunduğu iade hakkını kullanmayıp, 40k maaşlı ben aylık milyonlarca liralık satış yapan büyük bir firmanın canı yanmasın diye hakkımı kullanmayayım mı anlamadım? Bu ne kadar saçma sapan bir mantık
boşverin hocam agzı olan konusuyo .D

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Kerem Eldes
dogrudan yarın amazon müşteri hizmetlerine sorun

Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam adamın hakkı sizi bağlamaz ki

sonuna kadar bende ederdim

ama tahminen göndericide hawk nasıl bir kutuyla geldi kargo kutusu amazon muydu
Tamamdır teşekkür ederim, hatırlamıyorum amazon kutsunda mı geldi diye ama hawk olabilir, hawksa sağlık olsun. Ben de anlamadım arkadaşın derdi ne.

boşverin hocam agzı olan konusuyo .D
Yani gerçekten böyle saçma bir mantık görmedim duymadım şahsen

GPiro

80+ Platinum
İade et gitsin önceki konudan biliyorum az da olsa bence hakketi hawk amazonda bu konuda ses etmez 30 günde alıyorlardı sanırım

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Kerem Eldes
satıcısı kimmiş bu ürünün ya vizyon bilgisayar mı yoksa ?
:D

İade et gitsin önceki konudan biliyorum az da olsa bence hakketi hawk amazonda bu konuda ses etmez 30 günde alıyorlardı sanırım
Yani yanlış ürün yollandı zaten, üründen üstüne hiç memnun kalmadım, dahası daha uyguna daha ucuz model buldum, millet üstüne gelmiş inşallah almazlar diyor :D

GPiro

80+ Platinum
:D

Yani yanlış ürün yollandı zaten, üründen üstüne hiç memnun kalmadım, dahası daha uyguna daha ucuz model buldum, millet üstüne gelmiş inşallah almazlar diyor :D
Önceki konuyu bilmiyorlarki dene bakalım şansımı alırlar umarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Deniz
Tamamdır teşekkür ederim, hatırlamıyorum amazon kutsunda mı geldi diye ama hawk olabilir, hawksa sağlık olsun. Ben de anlamadım arkadaşın derdi ne.

Yani gerçekten böyle saçma bir mantık görmedim duymadım şahsen
İNŞ Alırlar kolay gelsin dostum

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Kerem Eldes
Önceki konuyu bilmiyorlarki dene bakalım şansımı alırlar umarım
Yani de gene birkaç kere yazdım satın aldığımdan başka kart geldiğini :')

Sağol dostum

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan
1- çok saçma kendileri bana isterseniz ürünü iade edebilirsiniz diye mesaj yazmışlardı
2- yani ona bir şey diyemem ama zaten ürün o kadar sıcak çalışıyor ki jelatin neredeyse eriyecekti olmazsa sağlık
3- fazlaca zaman dediğiniz bu bir ay amazonun bana kendisinin illettiği iade aralığı içersinde
4- üründe problem yok mu? tekrar edeyim bana bir ay önce yanlış ürün yollandı ve fiyat farkını geri alabilir ya da iade edebilirsiniz dendi. İade ile uğraşmak istemedim ama dediğim gibi ürün çok sıcak çalışıyor ve içime sinmedi. şansıma bugün daha ucuzu daha üst bir model gördüğüm için iade hakkımı kullanmak istedim. Neyse önemi yok artık iade oluşturdum ve yeni kartı aldım iade olmaz ise direkt açılmamış bir şekilde diğerini iade edeceğim
Abi istersen ürünü iade edebilirsin ama o zaman. Sen ürünü almışsin, yanlış olduğunu bile bile açmişsin bir de üstüne bir ay kullanmışsin. En basiti kartta bir problem Felan yoksa etik bile değil düşünmen.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Abdullah Aydoğdu
Ben konuda istediğinizden farklı bir model gönderildiğini okumadım, öyle bir durum varsa eyvallah haklısınız ama aldığınız gibi iade etmeniz gerekirdi, 1 ay kullandıktan sonra değil. Satıcı da sizin gibi bir insan o da çalışıp para kazanıyor onun ne günahı var sıfır malını açıp üstüne 1 AY kullanıp geri veriyorsunuz 2. el bir şekilde.. Tamam satıcı farklı model göndermiştir belki isteyerek belki yanlışlıkla ama ilk günden iade edilir bu 30 gün kullandıktan sonra değil ki.. Firma zengindir ben fakirim o yüzden ne yapsam hakkımdır gibi bir düşünce çok yanlış. Siz kendinizi etik olarak haklı buluyorsanız diyecek başka bir şey yok.

hocam adamın hakkı sizi bağlamaz ki
sonuna kadar bende ederdim
Böyle çingen çingen davranışlar yapan insanlar yüzünden firmalar iade kabul etmemeye başladılar zaten. Bi Amazon kaldı onun da iyi niyeti sürekli olarak suistimal ediliyor.

GPiro

80+ Platinum
Ben konuda istediğinizden farklı bir model gönderildiğini okumadım, öyle bir durum varsa eyvallah haklısınız ama aldığınız gibi iade etmeniz gerekirdi, 1 ay kullandıktan sonra değil. Satıcı da sizin gibi bir insan o da çalışıp para kazanıyor onun ne günahı var sıfır malını açıp üstüne 1 AY kullanıp geri veriyorsunuz 2. el bir şekilde.. Tamam satıcı farklı model göndermiştir belki isteyerek belki yanlışlıkla ama ilk günden iade edilir bu 30 gün kullandıktan sonra değil ki.. Firma zengindir ben fakirim o yüzden ne yapsam hakkımdır gibi bir düşünce çok yanlış. Siz kendinizi etik olarak haklı buluyorsanız diyecek başka bir şey yok.

Böyle çingen çingen davranışlar yapan insanlar yüzünden firmalar iade kabul etmemeye başladılar zaten. Bi Amazon kaldı onun da iyi niyeti sürekli olarak suistimal ediliyor.
Hakkı hocam hadi aradaki farkı ödemeler okey adam 1 k teklif vermişler oda piyasa rezil oldugu için iade vermeme kararı aldı 30 gün süresi var yanılmıyorsam amazonda etik degil biliyorum ama hawk ın yaptığı sorunu çeken kullanıcı olmamalı

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Abdullah Aydoğdu
Hakkı hocam hadi aradaki farkı ödemeler okey adam 1 k teklif vermişler oda piyasa rezil oldugu için iade vermeme kararı aldı 30 gün süresi var yanılmıyorsam amazonda etik degil biliyorum ama hawk ın yaptığı sorunu çeken kullanıcı olmamalı
Hawk yanlış ürün göndermiştir aldığı gibi iade eder. Fiyat o tarihte yüksektir ama Hawk zorla mı aldırdı? Piyasası o zaman neyse o fiyata satıyorlarmış. Burada firmaları savunacak değilim ama ayıp bu kadarı da

Top Bottom