Neler Yeni

Amazon'dan 5080'i iade edebilir miyim?

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,159
İsim
baba merhaba
Tamamdır teşekkürler, ben direkt kargoyu bile açmamayı düşünüyordum. Kargosu bile açılmamış halde sorun yaratırlar mı?
benim dediğim ürünün kendi kutusunun jelatini hocam, iade politikalar değişik :) ben ram iade edecektim almadılar. üründe sorun yok iade de alamayız dediler. anladığım kadarıyla sorunlu veya ayıplı ürünler iade kabul ediyorlar.

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Kerem Eldes
benim dediğim ürünün kendi kutusunun jelatini hocam, iade politikalar değişik :) ben ram iade edecektim almadılar. üründe sorun yok iade de alamayız dediler. anladığım kadarıyla sorunlu veya ayıplı ürünler iade kabul ediyorlar.
Bir dkaika yani ayıplı değilse gene almayabilirler mi?

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,363
İsim
Abdullah Aydoğdu
Amazonun değerini anlayın işte :D

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Kerem Eldes
tam mesaj atacaktım incehesap'a bu nedir ya :D
1743205008908.png

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,159
İsim
baba merhaba

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Kerem Eldes
paket açıldıysa, almayabilirler. ama sıfır kapalı kutu iade kabul ediyorlar.
Heh tamamdır, gece geç oldu kafa yandı benim artık. Neyse incehesap blokladıysa beni ben artık uyuyayım :D

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,363
İsim
Abdullah Aydoğdu
paket açıldıysa, almayabilirler. ama sıfır kapalı kutu iade kabul ediyorlar.
Paket açıldıysa ürünü kullanmasan bile tamamen satıcının insafındasın. Amazon hariç. Amazon mağdur etmez. Ancak bu kışın ısıtıcı aldım 1 ay kullandım kış bitti iade ettımcıler artarsa ve bu adamlar iade politikalarını değiştirirlerse diğerlerinin ellerine kalırız :)

GPiro

80+ Platinum
hocam inşallah iade alırlar.

firma iade kabul ettiğinde, 2.el düşmüş ekran kartını ne yapacak ben onu merak ediyorum
sarı sitede kutu hasarlı sıfır ürün diye ilan açılıyor ya o gibi bişey mi oluyor yoksa başka müşteriye sıfır diye mi gidiyor :)
Değişime gelen kartlar felan geliyor onların yerine gönderilir

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,159
İsim
baba merhaba

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Kerem Eldes

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,159
İsim
baba merhaba
Paket açıldıysa ürünü kullanmasan bile tamamen satıcının insafındasın. Amazon hariç. Amazon mağdur etmez. Ancak bu kışın ısıtıcı aldım 1 ay kullandım kış bitti iade ettımcıler artarsa ve bu adamlar iade politikalarını değiştirirlerse diğerlerinin ellerine kalırız :)
kanunlarda tüm haklar satıcıdan yana, amazon da dediğiniz gibi iade politikası kötüye kullanımdan geri çekerse
artık ürün alırken satıcı sülalesine kadar araştırıp alırız :)

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,363
İsim
Abdullah Aydoğdu
kanunlarda tüm haklar satıcıdan yana, amazon da dediğiniz gibi iade politikası kötüye kullanımdan geri çekerse
artık ürün alırken satıcı sülalesine kadar araştırıp alırız :)
Bu tarz ürünlerde hep 3 kurus fazla verir Amazondan alırım :)

GPiro

80+ Platinum
Bunu ozaman tüm sattığı ülkelerdeki gerçekleştirmesi gerekir aslında yurtdışında hiç insaflı degil insanlar alıyor parçalıyor atıyor yada eskisini koyup yolluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,093
Üyeler
171,308
Son üye
SwindL3r
Top Bottom