Neler Yeni

Amazondan aldığım ssd için iade

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Süleyman Selim Avseren
Amazondan 12 şubatta teslim aldığım kioxia exceria g2 ssd için iade talebi oluşturmak istiyorum. Laptopuma taktığım ssd'nin içine steam dosyalarını atarken çok ısındığını fark ettim ve bunun sonucunda tekrar çıkardım bilgisayardan. İade kabul olur mu yoksa ne yapmam gerekiyor

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Süleyman Selim Avseren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

Knispel

80+ Bronze
Ürüne hasar gelmemişse 30 gün boyunca her türlü kabul ederler.

siyabent

80+ Bronze
Amazondan 12 şubatta teslim aldığım kioxia exceria g2 ssd için iade talebi oluşturmak istiyorum. Laptopuma taktığım ssd'nin içine steam dosyalarını atarken çok ısındığını fark ettim ve bunun sonucunda tekrar çıkardım bilgisayardan. İade kabul olur mu yoksa ne yapmam gerekiyor
amazon satıcısından aldıysan sorun yaşamazsın

siyabent

80+ Bronze
Gönderen amazon ama satıcı farklı biriydi gene de sorun çıkmaz değil mi
Satıcı Amazon değilse %80’i iade almazlar Amazon dışındaki Türkiye’deki tüm satıcılar etiketi açılmış sıfır teknolojik ürünlerin iadesini almıyor

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Süleyman Selim Avseren
Satıcı Amazon değilse %80’i iade almazlar Amazon dışındaki Türkiye’deki tüm satıcılar etiketi açılmış sıfır teknolojik ürünlerin iadesini almıyor
Teşekkür ederim, şansımı denerim olmazsa başka şekilde değerlendiririm ssdyi

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Doğukan Barut
ben denedim o modeli kesinlik pad ya da soğutucu blok lazım yükse aşırı ısınıyor. wd black aldım soğutucu yok üstünde maksimum 61 dereceyi gördü var sen düşün artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben denedim o modeli kesinlik pad ya da soğutucu blok lazım yükse aşırı ısınıyor. wd black aldım soğutucu yok üstünde maksimum 61 dereceyi gördü var sen düşün artık
iade de alırlar istersen 29 gün kullan 30 gün formatla koy kutusuna gönder her şekilde alıyorlar

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Süleyman Selim Avseren
Mesaj otomatik birleştirildi:

iade de alırlar istersen 29 gün kullan 30 gün formatla koy kutusuna gönder her şekilde alıyorlar
61 derece laptop içinde mi yoksa masaüstü mü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,397
Üyeler
167,837
Son üye
kmrlp
Top Bottom