Çözüldü✓ Amazondan aldığım ssd için iade

katipke

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
439
Amazondan 12 şubatta teslim aldığım kioxia exceria g2 ssd için iade talebi oluşturmak istiyorum. Laptopuma taktığım ssd'nin içine steam dosyalarını atarken çok ısındığını fark ettim ve bunun sonucunda tekrar çıkardım bilgisayardan. İade kabul olur mu yoksa ne yapmam gerekiyor

85 derece gördüm malesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

büyük dosya atarken ısınması normal değil mi zaten
Cevap tuşuna basmayı unutmuşum kusura bakmayın

Son düzenleme:
Ürüne hasar gelmemişse 30 gün boyunca her türlü kabul ederler.

Ssd de soğutucu yoksa normal.

Amazondan 12 şubatta teslim aldığım kioxia exceria g2 ssd için iade talebi oluşturmak istiyorum. Laptopuma taktığım ssd'nin içine steam dosyalarını atarken çok ısındığını fark ettim ve bunun sonucunda tekrar çıkardım bilgisayardan. İade kabul olur mu yoksa ne yapmam gerekiyor
amazon satıcısından aldıysan sorun yaşamazsın

Gönderen amazon ama satıcı farklı biriydi gene de sorun çıkmaz değil mi
Satıcı Amazon değilse %80’i iade almazlar Amazon dışındaki Türkiye’deki tüm satıcılar etiketi açılmış sıfır teknolojik ürünlerin iadesini almıyor

Satıcı Amazon değilse %80’i iade almazlar Amazon dışındaki Türkiye’deki tüm satıcılar etiketi açılmış sıfır teknolojik ürünlerin iadesini almıyor
Teşekkür ederim, şansımı denerim olmazsa başka şekilde değerlendiririm ssdyi

ben denedim o modeli kesinlik pad ya da soğutucu blok lazım yükse aşırı ısınıyor. wd black aldım soğutucu yok üstünde maksimum 61 dereceyi gördü var sen düşün artık

ben denedim o modeli kesinlik pad ya da soğutucu blok lazım yükse aşırı ısınıyor. wd black aldım soğutucu yok üstünde maksimum 61 dereceyi gördü var sen düşün artık
iade de alırlar istersen 29 gün kullan 30 gün formatla koy kutusuna gönder her şekilde alıyorlar

• Kızgın
Reaksiyonlar: sdy.

iade de alırlar istersen 29 gün kullan 30 gün formatla koy kutusuna gönder her şekilde alıyorlar
61 derece laptop içinde mi yoksa masaüstü mü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,843
Üyeler
184,060
Son üye
zaggmmt
Geri