Öneri 🔴Amazon'dan Alınan Stanley Termos Ömür Boyu Garantili Değil!🔴

daha önce Amazon dan aldım ben ve kayıt yapmıştım kutup ayısı sitesinden. şimdi o kayıt geçerli değil mi anlamadım?

daha önce Amazon dan aldım ben ve kayıt yapmıştım kutup ayısı sitesinden. şimdi o kayıt geçerli değil mi anlamadım?
MH arayın konusun en net cevabı alırsınız bana kayıtlı olmaları bir şey ifade etmiyor dedi problem olduğunda fatura istiyoruz şayet Amazon ise kabul etmiyoruz dedi

Amaaan. Kayıt bile etmemiştim aldığımda, kolay kolay bozulacağını düşünmüyorum. Sıkıntı olursa da Amazon sonuçta. Yine de bilgilendirme için teşekkürler.

Son düzenleme:
Ben aklınızı kullanmayı önerdim. Siz ise körü körüne inanmayı. Tercih sizin.
13 yıllık ailemin stanley termosunu, yalıtım performansı düşmesi sebebiyle gönderdik. Yeni modellerden gönderdiler.

Konuya gelecek olursak sanırım kutupayısının amazonla başedemeyeceği için yeni aldığı bir karar. Çünkü daha geçen sene amazondan 4 yıl önce aldığım ürün geri çağrılınca, kutupayısı yeni kapak göndermeyi teklif etti(ki trigger action olduğu için o termosa o kadar para vermiştim, onlarsa basit aç kapa kapak teklfi etti), oysa amazon ürünü komple geri aldı, ürünün ücretini geri ödedi, benden yeni ürün sipariş etmemi istedi, yeni ürünün fiyat farkını da hediye kartı olarak tanımladı.

Son düzenleme:
Geri