silentwarrior
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
hocam arıca yoksa hiç uğraşmayın bence genelde dayanıklı termoslarBen sanırım iade edicem termosu
hocam arıca yoksa hiç uğraşmayın bence genelde dayanıklı termoslarBen sanırım iade edicem termosu
Halihazırda dayanıklı fakat Ömür boyu garantili diye aldım bu şekilde olduğunu bilsem almazdım sağolsunlar hiçbir yerde belirtmemişler anlaşmalarinin bittiğini vs 'de kutup ayısı iledehocam arıca yoksa hiç uğraşmayın bence genelde dayanıklı termoslar
1 araliga kadar beklersen açılınca denicem geri dönüş yaparimHalihazırda dayanıklı fakat Ömür boyu garantili diye aldım bu şekilde olduğunu bilsem almazdım sağolsunlar hiçbir yerde belirtmemişler anlaşmalarinin bittiğini vs 'de kutup ayısı ilede
Maalesef durum bu ben sanırım iade edicem günün sonunda indirimli alsak dahi az buz para vermedik ve markayı tercih ederken ben Ömür boyu garantili diye aldım sanırım hepimiz bu sebeple aldıkHadi ya anneme almıştım classic 2.3 litre
kabul etmemesinin muhtemelen fiyatla alakalı kendileri ayni ürünü 3.5k ya satıyorKayıtla alakalı durum değil bu arada problem yapsan dahi fatura Amazonsa direkt red veriyorlarmış konuşmani öneririm
Yok anlaşmaları bitmiş 1 veya 2 ay önce Amazon ve Stanley temsilcileri aynı bilgiyi verdi yoksa Stanley destek veriyormuşkabul etmemesinin muhtemelen fiyatla alakalı kendileri ayni ürünü 3.5k ya satıyor![]()
yeni anlaşma yaparlar yoksa garantisi olmayan ürünü nasıl sation ağa garantili diye üzürler amazonuYok anlaşmaları bitmiş 1 veya 2 ay önce Amazon ve Stanley temsilcileri aynı bilgiyi verdi yoksa Stanley destek veriyormuş![]()
Amazon kendisi 2 yıl garantili diyor açıklamada ömür boyu diyor bune perhiz bune lahana turşusu olduyeni anlaşma yaparlar yoksa garantisi olmayan ürünü nasıl sation ağa garantili diye üzürler amazonu![]()
Aynen öyle hocam birde soğuk/sıcak tutma olayı sebebiyle deMaalesef durum bu ben sanırım iade edicem günün sonunda indirimli alsak dahi az buz para vermedik ve markayı tercih ederken ben Ömür boyu garantili diye aldım sanırım hepimiz bu sebeple aldık