Neler Yeni

Yardım Amazondan ilk kez yurt dışı eşya alıcam yardım lazım

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
ürün kapıya geldiğinde ekstra para öder miyim para fiyatın içinde mi?
1692618539984.png

hepsini ödeme aşamasında ödüyorsunuz zaten bi ödeme cıkmaz ekstra

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eray Fındık
Alıntıyı görüntüle
hepsini ödeme aşamasında ödüyorsunuz zaten bi ödeme cıkmaz ekstra
reis 2.derece akrabamın tcsini vericektim son anda karar değiştirip babamınkini verdim daha iyi olur değil mi en azından tc falan isterse babam evde yok derim ben alırım yada kargo şirketinden alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani beni aramadilar ben bir sıkıntı yaşamadım vergi falan da ödemiyorsunuz üstüne sadece alırken ödersiniz. Ayrıca Amazon prime alıp sipariş edin kargo bedavaya gelir
hocam bir sorum olucak ben teyzemin kredi kartından aldım tcyide babamınkini verdim sıkıntı falan çıkmaz değil mi sipariş onaylandı şuan bide yurtdışı olduğu için prime işe yaramadı galiba başka bi ürünle birlikte sipariş verdim diğerinde oldu ama klavyede olmadı

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
reis 2.derece akrabamın tcsini vericektim son anda karar değiştirip babamınkini verdim daha iyi olur değil mi en azından tc falan isterse babam evde yok derim ben alırım yada kargo şirketinden alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bir sorum olucak ben teyzemin kredi kartından aldım tcyide babamınkini verdim sıkıntı falan çıkmaz değil mi sipariş onaylandı şuan bide yurtdışı olduğu için prime işe yaramadı galiba başka bi ürünle birlikte sipariş verdim diğerinde oldu ama klavyede olmadı
Nasıl yani kargo herhal yukarsa bedavaya gelmesi gerek ayrıca sorun çıkmaz sorunuz için

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eray Fındık
Nasıl yani kargo herhal yukarsa bedavaya gelmesi gerek ayrıca sorun çıkmaz sorunuz için
kargo bedava zaten bide 800tl ekstra verince ekspres vrdı dedim kalsın sadece gümrük ücreti ödedim ekstra o da indirim olduğu için normal fiyatına geldi

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
kargo bedava zaten bide 800tl ekstra verince ekspres vrdı dedim kalsın sadece gümrük ücreti ödedim ekstra o da indirim olduğu için normal fiyatına geldi
Tamamdır hocam

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
gümrüğe takılmaz öyle düşünüyorum klavyenin gümrüğe takılma ihtimali olmaması lazım
Yok hocam ben yasamadım oyle bır sey amazon yurtdıısndan 2 sıparısımde de sorunsuz geldı

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
kaç günde geldi bana 1 eylül gösteriyo gelme tarihini
Hocam yalan olmasin benim sogutucu 1hafta olmadan geldi sanirim klavyede ayni sekil 5-6 gun. Ayrica amazon kargo takip verilerini gec giriyor takilmayin ona

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,939
Üyeler
163,413
Son üye
mYagizo
Top Bottom