Ödeme yapılırken ekstra ödeniyoramazonun yurtdışından gelen ürünlerinde bir vergi birde kargolama gözüküyor ilki ithal ücreti diyo o gümrük diğeri kargolama bu fiyata dahil mi ödeme yapılırken yoksa eline ulaştığı zaman mı ödeniyor?
Son adımda karşına çıkarÖdeme yapılırken ekstra ödeniyor
yani daha düzgün yazayım bu ilk söylediği gümrük ücreti onu biliyorum o fiyata dahil ediliyor ödeme yapılıcağı zaman ama kargolama ücreti edilmiyor galiba onu gelince kuryeye mi veriyoruz yoksa dahil oluyor mu son fiyataamazonun yurtdışından gelen ürünlerinde bir vergi birde kargolama gözüküyor ilki ithal ücreti diyo o gümrük diğeri kargolama bu fiyata dahil mi ödeme yapılırken yoksa eline ulaştığı zaman mı ödeniyor?
anladım yani ben kargocu geldikten sonra bir para vermem gerekmiyor alcam sadece son adımda kargolamalar ödenicekÖdeme yapılırken ekstra ödeniyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Son adımda karşına çıkar
evetyani daha düzgün yazayım bu ilk söylediği gümrük ücreti onu biliyorum o fiyata dahil ediliyor ödeme yapılıcağı zaman ama kargolama ücreti edilmiyor galiba onu gelince kuryeye mi veriyoruz yoksa dahil oluyor mu son fiyata
Mesaj otomatik birleştirildi:
anladım yani ben kargocu geldikten sonra bir para vermem gerekmiyor alcam sadece son adımda kargolamalar ödenicek
aga peki şu teslimat adresinde mi yoksa ürünler ve teslimatta mı çıkıyor teslimata gelince artyor fiyat herşeyin dahil oldupu o mu yoksa en aşağıdakinde mi kargo ücreti dahil oluyor
tamamdır teşekkür ederimAlıntıyı görüntüle
Bu ekranda çıkıyor her şey. Şimdi al çıkana kadar bas en son o fiyatı ödersin